Cum s-au asortat Gina Pistol și Smiley la botezul fiicei lor, Josephine! Ce mesaj a transmis prezentatoarea TV

Publicat: 23 Jun. 2021, 10:14 Vedete

Gina Pistol și partenerul ei de viață, Smiley, au avut parte de momente magice recent! Cei doi au botezat-o pe micuța lor, Josephine. Cum s-au îmbrăcat cei doi pentru marele eveniment?

Gina Pistol și Smiley și-au botezat recent fetița, pe Josephine, iar evenimentul a fost un real succes! Alături de cei doi au luat parte la ceremonie și familia, dar și cei apropiați lor. Prezentatoarea TV a preferat să poarte o rochie cu tendințe tradiționale, iar Smiley a purtat o cămașă albă și o pereche de pantaloni crem. Gina a scris în dreptul imaginii de pe Instagram: ”Duminică a fost o zi specială pentru noi. Am avut alături familia și persoanele dragi. Am avut și vreme bună ? Vă mulțumim pentru gândurile bune”. A strâns imediat o mulțime de aprecieri și mesaje din partea internauților!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

Unde a avut loc marele eveniment

La petrecerea restrânsă, dar organizată cu bun gust, au luat parte invitați de top, printre care Jean Gavril, Speak și Ștefania, Andreea Bănică, Andreea Savin, Șerban Cazan, Emilian, Jo și Juno, Irina Voinea și mulți alții. Deşi, Gina Pistol și Smiley au încercat să fie cât se poate de discreți, s-au asigurat de faptul că totul va avea loc într-o locaţie de vis, iar invitaţii vor petrece alături de ei, clipe de neuitat.

„Cu greu au găsit această locație de vis, care este un adevărat paradis. Din fericire au găsit o zi liberă, însă am înțeles că va fi ocupată toată vara iar patronii nici măcar nu i-au dat oficial drumul și nu au o prezentare pe internet. Smiley s-a descurcat foarte bine, a avut noroc de acest loc, care nu are un nume, încă.”, au declarat surse apropiate de cântăreț pentru Click!.

sursă foto: arhivă Ciao /

Publicat: 23 Jun. 2021, 10:14 Vedete
Pe aceeași temă