Simona Halep, probleme la Australian Open. Mama sportivei s-a speriat: „Tremuram toata!”

Publicat: 08 Jan. 2019, 13:21 News 3

Presa internationala este fascinata de romanca noastra care a reusit sa faca o performanta incredibila in tenis, in ultimii ani.

Simona Halep, probleme la Australian Open

Simona Halep, probleme la Australian Open. Mama sportivei s-a speriat„Nu am jucat în viața mea un turneu așa de dificil. Sper să nu o mai fac niciodată. A fost un dezastru. Mama s-a speriat și a spus să nu mai fac asta niciodată pentru că a fost prea mult. A fost un avertisment. În semifinala cu Angelique Kerber am simțit că fiecare punct era un raliu de 20 de schimburi. Ea este o mare luptătoare. Sunt mândră de acel turneu.

Nu a fost o mare supărare că am pierdut contra lui Caroline Wozniacki în finală. Am dat totul. Dar nu mai aveam energie la final.

Simona Halep, probleme la Australian Open. Mama sportivei s-a speriatDupă finală, am terminat conferință de presă la 10 noaptea și m-au dus la testul antidoping. Am plecat la 2 dimineață pentru că nu am putut urina. Eram deshidratată. Mi-au luat sânge. La hotel am început să tremur toată și am fost dusă la spital. Mama s-a speriat și mi-a zis că dacă ar fi în locul meu, ar spune stop și s-ar bucura de viață. Am avut 3 luni foarte grele. Eram extenuată și nu mă puteam recupera total”, a adăugat Simona Halep.

De ce nu are Simona Halep antrenor

Simona Halep, probleme la Australian Open. Mama sportivei s-a speriat„Trebuie să experiementez și de aceea voi fi singură 4 luni, fără antrenor. Vreau să fiu relaxată. Am avut multe presiune anul trecut, de la oamenii din România și de la cei din jurul meu. Toți vorbeau despre câștigarea unui turneu de Grand Slam”, a mai spus vedeta.

« Pagina anterioară

Publicat: 08 Jan. 2019, 13:21 News 3
Pe aceeași temă