Simona Halep, prima reacție șoc după divorțul de Toni Iuruc: „Am decis ca…”

Publicat: 09 sept. 2022, 12:55 Autor: Camelia Vedete

Simona Halep, prima reacție șoc după divorțul de Toni Iuruc. Simona Halep a dat prima declarație oficială, imediat după ce a divorțat de Toni Iuruc. Se pare că, sportiva a vrut să clarifice lucrurile.

Simona Halep și Toni Iuruc au confirmat că o iau pe drumuri separate. Asta cu câteva zile înainte de a împlini un an de când au spus ”da” în fața ofițerului de stare civilă. Tenismena și soțul au divorțat, joi, 8 septembrie 2022, la o zi după ce omul de afaceri a confirmat zvonurile separării de jucătoarea de tenis.

Simona Halep, prima reacție șoc după divorțul de Toni Iuruc: „Am decis ca…”

Simona Halep a fost prima care a ajuns la biroul notarial din București. A fost urmată, la o distanță de câteva minute, de Toni Iuruc. La plecare, jucătoarea de tenis a fost prima care a ieșit din biroul notarial.

Citește și Simona Halep divorțează din cauza unui bărbat! El este cel care i-a spart casa

Mai mult, Simona Halep a făcut primele declarații despre despărțirea de cel alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

”Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență. Și mai ales cu discreție acest subiect.”, a transmis Simona Halep pe rețelele de socializare.

Toni Iuruc și Simona Halep s-au căsătorit civil anul trecut

Simona Halep și Toni Iuruc au spus cel mai sincer ”DA” din viața lor în urmă cu mai puțin de un an, mai exact, pe data de 15 septembrie! Cei doi amorezi au ajuns atunci în fața ofițerului de Stare Civilă, acolo unde au fost pregătiți mai mult ca niciodată să-și unească destinele.

A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața lor, iar Simona Halep a strălucit într-o rochie superbă. Ea a purtat cel mai frumos accesoriu, zâmbetul.

Publicat: 09 sept. 2022, 12:55 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă