Simona Halep, executată silit de ANAF? De ce se află celebra tenismenă în această situație

Publicat: 18 May. 2020, 10:50 Vedete

Cea mai îndrăgită tenismenă din România, Simona Halep, care se află acum pe poziția 2 în clasamentul WTA, a fost executată silit de ANAF.

Simona Halep a contestat la Judecătoria Constanța un titlu executoriu emis de ANAF. În data de 19 februarie 2020, Simona Halep a depus acțiunea, dar nu a fost stabilit încă un termen de judecată, potrivit Replicaonline, citat de Antena 3.

Dosarul de executare a fost deschis pe numele Simonei Halep în data de 30 ianuarie, posibil pentru imputarea debitului pentru impozitul pe bunuri imobile.

Ce face Simona Halep în timpul pandemiei

Simona Halep a dezvăluit cum îşi petrece timpul în izolare. Chiar dacă în această perioadă, sportiva avea un program destul de încărcat, aceasta a explicat că ia foarte în serios ceea ce se întâmplă și își limitează ieșirile din casă.

„Nu ies deloc din casă. Sunt categoric un om care ia foarte în serios aceste lucruri și-și face griji din cauza lor. Măsurile de izolare au fost foarte stricte aici în România, au fost militari pe străzi și nu avem voie să ieșim afară”, a declarat Halep pentru CNN Sport.

Simona, care se află în prezent în casa ei din București, susține că acum există lucruri mai importante ca tenisul.

„A fost o situație înspăimântătoare aici în România. Am încercat să nu mă uit prea mult sau să nu citesc prea multe știri fiindcă mi se pare prea îngrijorător, prefer să ajut acolo unde pot”, a afirmat Simona Halep, care a donat de curând echipament militar pentru spitale din Constanța și București.

Publicat: 18 May. 2020, 10:50 Vedete
Pe aceeași temă