Este însărcinată! Simona Halep, în culmea fericirii!

Publicat: 25 Mar. 2020, 16:14 Vedete

Simona Halep are un foarte bun motiv să sărbătorească în această perioadă, chiar dacă, din păcate, turneele de tenis programate au fost anulate sau amânate și nu mai poate juca pentru a fi încoronată ”regină” pe terenurile ”sportului alb”.

Cu toate acestea, se pare că familia Simonei Halep se va mări, curând chiar, iar cea care se ocupă de sporirea fercirii este cumnata marii jucătoare de tenis și, totodată, una dintre cele mai bune prietene ale vedetei, Luminița Halep, relatează stirilekanald.ro.

Recent, în familia Simonei Halep a fost o petrecere pe cinste, în intimitatea casei ei. Sufletul petrecerii a fost chiar Simona Halep, care, de dragul cumnatei și al fratelui ei, și-a etalat și talentul gastronomic. Astfel că și-a prezentat prima creație culinară, câteva clătite și o porție de cartofi prăjiți.

La scurt timp au urmat și pozele, ocazie care a scos la iveală faptul că Simona va deveni mătușă pentru a doua oară, după ce Luminița, cumnata ei, a anunțat că este însărcinată.

Luminița Halep este soția lui Nicolae, fratele campioanei Simona Halep. Deși este o apariție fermecătoare și cu bun gust, Luminița nu este deloc excentrică și nu dorește să iasă în evidență prin popularitatea cumnatei sale. Luminiţa şi-a unit în 2017 destinele cu Nicolae, fratele Simonei. Născută la Constanţa, în iulie 1992, cumnata Simonei a studiat la Universitatea „Ovidius” şi provine dintr-o familie de muzicieni. Părinţii săi au cântat în formaţia Kavalla.

Publicat: 25 Mar. 2020, 16:14 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă