Simona Halep, declarație șoc la nici o lună de la divorț: „Sunt îndrăgostită”

Publicat: 29 sept. 2022, 15:20 Autor: Camelia General

Simona Halep, declarație șoc la nici o lună de la divorț. Simona Halep este fericită în fiecare zi și nu ratează niciun moment să arate acest lucru. Recent, a făcut și o declarație bombă pe rețelele de socializare.

Simona Halep și-a sărbătorit ziua de naștere cu toți prietenii și cu familia. Sportiva a primit foarte multe cadouri și flori, însă un cadou a eclipsat tot. Simona a primit un bolid de lux roșu de care s-a îndrăgostit pe loc.

Simona Halep, declarație șoc la nici o lună de la divorț

În imaginile postate de sportivă, pe pagina personală de Instagram, aceasta este surpinsă conducând bijuteria pe patru roți. Compania, al cărei ambasador este, i-a oferit un cadou spectaculos de ziua ei. Acest model valorează aproximativ 65.000 de euro și a făcut-o pe jucătoarea de tenis extrem de fericită.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep și-a petrecut ziua de naștere cu el! A primit flori și a făcut tot public: „Din suflet îți mulțumesc…”

Simona Halep își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Sportiva este foarte fericită și vrea să arate că există viață și după divorț.

Simona Halep are motive să fie bucuroasă! Astăzi, 27 septembrie, frumoasa sportivă își serbează ziua de naștere și este înconjurată de familie și prieteni. Tenismena a postat pe rețelele de socializare fotografii prin care arată cum se răsfață în această zi specială.

Simona a fost să își aranjeze părul, s-a întâlnit cu prietenii și a primit foarte multe flori. Stilistul ei a și postat o fotografie, iar ea îi mulțumește pentru că a făcut-o să se simtă frumoasă și specială. Din suflet îți mulțumesc pentru energia frumoasă”, a scris sportiva la poza postată.

Publicat: 29 sept. 2022, 15:20 Autor: Camelia General
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă