Simona Halep, datorie de 80.000 de dolari! Cui trebuie să dea acești bani

Publicat: 28 oct. 2022, 13:13 Autor: Camelia Vedete

Simona Halep, datorie de 80.000 de dolari! Simona Halep a avut un an plin de evenimente neplăcute. Sportiva a divorțat, a trecut prin intervenții chirurgicale, iar acum a căzut testul anti-doping.

Simona Halep a fost testată, în urmă cu câteva zile, pozitiv la o substanță interzisă în rândul sportivilor. Jucătoarea de tenis poate pierde o sumă fabuloasă în urma faptei comise, dar și o suspendare în cariera de profesionist.

Simona Halep, datorie de 80.000 de dolari!

Recent, Simona Halep a fost suspendată provizoriu, după ce a fost testată pozitiv la o substanță interzisă în rândul sportivilor. Sportiva a fost supus la un control anti-doping efectuat la ediția din acest an a competiției US Open, acolo unde s-au făcut și testările.

Mai mult, Simona a precizat că nu a luat în mod conștient Roxadustat, substanța interzisă. Halep a susținut că va depune toate eforturile pentru a se apăra. Totuși, Agenția Națională Anti-doping a publicat un comunicat prin care explică faptul că Simona Halep nu poate primi o suspendare mai mică de 12 luni, indiferent de probele pe care sportiva le va prezenta.

Simona Halep va fi nevoiotă să înapoieze un premiu câștigat

Astfel, dacă va exista o suspendare în cazul Simonei, aceasta va fi nevoită să înapoieze premiul câștigat pentru participarea la US Open 2022. Premiul constă într-o sumă de bani care se ridică la valoarea de 80.000 de dolari.

Mai mult, Halep a fost eliminată în primul tur al turneului de Grand Slam din SUA. În meciul pierdut fostul lider mondial din tenisul românesc a jucat împotriva Dariei Snigur.

Simona Halep, testată pozitiv cu Roxadustat! Ce este această substanță interzisă

Simona Halep a picat testul anti-doping! Marea jucătoare de tenis a fost suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv cu Roxadustat, un medicament care se află pe lista substanțelor interzise!

Simona Halep a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă. Mai exact, marea jucătoare de tenis a fost prinsă dopată la un test anti-doping. Anunțul a fost făcut chiar de locul 9 WTA, prin intermediul rețelelor de socializare.

Simona Halep, testată pozitiv cu Roxadustat

„Azi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita Roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea. De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, e total în opoziție cu valorile cu care am fost educată. Mă simt complet confuză și trădată. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă și am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală. Nu e despre titluri sau bani, e despre onoare și povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu tenisul în ultimii 25 de ani”, a mai scris Simona Halep pe rețelele de socializare.

Publicat: 28 oct. 2022, 13:13 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă