Simona Halep are probleme grave cu spatele: „Daca nu joc aici, ma indoiesc ca voi putea la Singapore”

Publicat: 15 Oct. 2018, 15:20 News 3

Simona Halep a declarat că, din cauza problemelor la spate, nu ştie dacă va putea juca la Kremlin Cup şi la Turneul Campioanelor.

Simona Halep are probleme grave cu spatele

Simona Halep va fi numarul 1 mondial la sfarsitul anului. Anuntul e oficial!A fost foarte stresant şi am fost îngrijorată în fiecare zi, deoarece aşteptam să văd cum mă simt, în fiecare dimineaţă când mă trezeam. E destul de stresant, dar e normal într-un fel, deoarece accidentările sunt destul de normale când joci la un asemenea nivel. Aşa că am încercat să rămân calmă şi pozitivă. Ştiu că nu este o accidentare uşoară. Spatele e dificil întotdeauna, dar trebuie să accept şi să merg mai departe”, a declarat liderul WTA, pentru USA Today.

Simona Halep va fi numarul 1 mondial la sfarsitul anului. Anuntul e oficial!Simona Halep va juca direct în turul doi la turneul Kremlin Cup, de la Moscova, ea urmând să o întâlnească pe câştigătoarea confruntării dintre rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 35 WTA, şi sportiva australiană Ajla Tomljanovic, numărul 46 mondial, meci programat luni.

Halep a anunţat, la 2 octombrie, că a suferit o hernie de disc, astfel că participarea ei al competiţii până la finalul anului era sub semnul întrebării. Turneul Campioanelor, competiţie la care participă cele mai bune opt jucătoare din acest an, se va disputa între 21 şi 28 octombrie, la Singapore.

Simona Halep va fi numarul 1 mondial la sfarsitul anului. Anuntul e oficial!WTA a confirmat, luni, faptul că Simona Halep va fi numărul 1 mondial la finalul anului, pentru a doua oară consecutiv, indiferent de rezultatele pe care le va obţine la turneul de la Moscova şi la Turneul Campioanelor.

« Pagina anterioară

Publicat: 15 Oct. 2018, 15:20 News 3
Pe aceeași temă