Simona Halep va fi numarul 1 mondial la sfarsitul anului. Anuntul e oficial!

Publicat: 15 Oct. 2018, 14:46 Vedete

Sportiva română este a XIII-a jucătoare care termină pe primul loc doi ani la rând, de la introducerea ierarhiei computerizate în 1975.

WTA a confirmat, luni, faptul că Simona Halep va fi numărul 1 mondial la finalul anului, pentru a doua oară consecutiv, indiferent de rezultatele pe care le va obţine la turneul de la Moscova şi la Turneul Campioanelor.

„Simona s-a bucurat de încă un sezon extraordinar şi este un privilegiu să sărbătorim performanţa ei de a fi pentru a doua oară consecutiv pe locul I WTA la finalul anului. Să câştigi un titlu de grand slam şi să joci şase finale de-a lungul sezonului sunt realizări remarcabile, în timp ce în afara terenului Simona întruchipează toate valorile care se potrivesc liderului circuitului feminin”, a declarat, la rândul său, Steve Simon, preşedinte şi CEO WTA.

„O felicităm încă o dată pe Simona Halep, ale cărei evoluţii incredibile pe terenurile de tenis i-au adus locul I mondial la finalul anului pentru a doua oară consecutiv. Câştigarea primul titlu de grand slam la Roland Garros a fost doar una dintre numeroasele realizări deosebite ale Simonei în 2018”, a declarat Colm McLoughlin, vicepreşedinte executiv şi CEO al Dubai Duty Free, sponsor al ierarhiei la finalul anului.

Continuarea articolului »

Publicat: 15 Oct. 2018, 14:46 Vedete
Pe aceeași temă