Simon Halep, divorț de Toni Iuruc cu acordul preotului: „Dacă viața ta devine un iad, atunci…”

Publicat: 16 sept. 2022, 14:14 Autor: Camelia Vedete

Simon Halep, divorț de Toni Iuruc cu acordul preotului. Preotul Vasile Ioana și-a dat cu părerea în ceea ce privește divorțul Simonei Halep de Toni Iuruc. Fața bisericească îndeamnă spre iertare și nu spre judecată.

Preotul Vasile Ioana a spus cî nimeni nu trebuie să judece doi oameni care se despart, pentru că nimeni nu știe care este poveste cu adevărat.

„Pe mine nu mă mai miră nimic, fiindcă într-o viață de om te poți confrunta cu foarte multe situații, bune și rele! Haideți să nu-i judecăm pe Simona și pe Toni! Le recomand și celorlalți să nu judece pe nimeni, fiindcă în povestea asta numai ei doi știu cum au decurs lucrurile!”, a declarat Vasile Ioana pentru impact.ro.

„Dacă viața ta devine un iad, un divorț poate fi o soluție”

Mai mult, preotul subliniază faptul că şansele unui cuplu de a rămâne unit pentru toată viaţa scad dramatic dacă relaţia lor nu a trecut prin toate etapele care contribuie la maturizarea lor.

„Dacă nu o faci sau te grăbești, din diverse motive, riști! În sensul că relația ta nu va fi una matură. Poate că și în cazul lor s-a produs ceva de genul acesta! […] Așa e și preotul. Dacă îi bați la ușă și-i spui problema, el poate identifica cauza problemei. Și la mine e la fel. Când vii și-mi spui una sau alta, atunci pot încerca cu șanse de reușită să vindec. Altfel, e mult mai greu!”, a mai spus Vasile Ioana.

Simon Halep, divorț de Toni Iuruc cu acordul preotului

„Dacă viața ta devine un iad alături de partenerul tău, pe care poate că nu l-ai cunoscut suficient, atunci o separare sau un divorț poate fi o soluție! După ce ai săvârșit însă cununia religioasă îți asumi totul! Până atunci, ai libertatea să hotărăști dacă mergi până la capăt”, a concluzionat Vasile Ioana.

Simona Halep, în compania altei persoane după divorț!

Simona Halep, în compania altei persoane după divorț! Bomba anului în showbizul românesc a fost divorțul dintre Simona Halep și Toni Iuruc. După ce s-au separat, fiecare a luat-o pe drumul său.

Simona Halep a apărut, recent, în compabia altei persoane. Se pare că pentru sportivă există viață după divorț și nu ezită să le arate asta și fanilor din mediul online.

Mai mult, Simona Halep a postat o fotografie, pe pagina personală de Instagram, în care aceasta se afla in compania unei alte persoane. Citește continuarea aici.

Publicat: 16 sept. 2022, 14:14 Autor: Camelia Vedete
Pe aceeași temă