Si-a facut aceeasi poza timp de 10 ani si a reusit sa cucereasca intreg internetul! Imaginile sunt geniale, dar asta e detaliul pe care nu toata lumea il observa

Publicat: 10 ian. 2018, 19:52 Autor: madalina m. Life

O tanara din Chicago, in Statele Unite ale Americii, a decis sa isi faca aceeasi poza, an de an, pentru a marca Revelionul. Imaginile au fost realizate timp de 10 ani, iar ea apare cu zambetul pe buze in clipa in care sarbatoreste trecerea la noul an intr-un mod inedit.

Imaginile cu tanara au devenit virale si ea a inceput sa realizeze anual aceeasi poza inca din 2008. Pentru ca atunci isi dorea sa faca ceva special, a scris cu ajutorul parului anul in care tocmai urma sa treca.

Odata cu sosirea sarbatorilor de iarna, Meredith Stepien a pastrat traditia si fotografiile ei de peste ani au devenit foarte populare in randul internautilor. Tot acestia au fost insa cei care au observat un detaliu interesant, prezent in fiecare poza.

Si-a facut aceeasi poza timp de 10 ani

Tanara care si-a facut in fiecare an aceeasi poza si apare intr-o ipostaza inedita e de meserie actrita de comedie. In ultimul deceniu a devenit o regula pentru Meredith Stepien ca in noaptea de Revelion sa isi mai faca inca o poza pe care sa o adauge colectiei.

Aceasta apare in fiecare poza cu parul aranjat in mod artistic, astfel incat se formeze cifra noului an in care urmeaza sa treaca. Ideea sa a reprezentat un succes total, pentru ca de fiecare data poza era distribuita de mii de ori pe retelele sociale.

In plus, Meredith Stepien a reusit sa cucereasca pe toata lumea si datorita zambetului ei despre care s-a spus, de-a lungul anilor, ca e absolut molipsitor si poate inveseli pe oricine.

Si-a facut aceeasi poza timp de 10 ani

Totusi, despre tanara de 31 de ani s-a spus ca ar ascunde un secret. Acesta se poate observa cel mai bine in imaginile sale pe care le-a realizat in fiecare an, inca din 2008.

Din cate se pare, internautii si-au dat seama de toate acestea, dupa ce au privit seria completa in care poza e repetata anual. Asa ca au ajuns rapid la concluzia ca Meredith ar fi descoperit secretul tineretii!

Asta deoarece in fiecare poza, aceasta arata la fel si nu pare sa fi imbatranit absolut deloc, nici macar cu o singura zi, desi s-a fotografiat timp de un deceniu. Meredith nu are riduri in jurul ochilor, are un ten la fel de frumos si expresia fetei i-a ramas aceeasi.

(sursa: boredpanda.com)

Publicat: 10 ian. 2018, 19:52 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă