Vedeta care a mers la cumparaturi cu 4 slujitori. Si-a dus produsele in vila cu 57 de dormitoare cu ajutorul a 2 microbuze

Publicat: 09 dec. 2017, 19:49 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Tamara Ecclestone a mers la cumparaturi cu 4 slujitori. Vedeta din Anglia e mare fan reduceri. Aceasta a petrecut aproape o zi la un magazin care a anuntat reduceri.

Tamara Ecclestone locuieste intr-o super casa, in Londra. Imobilul ei are 57 de dormitoare si valoreaza 70 milioane de lire sterline. Cu toate ca e plina de bani si isi poate lua ce vrea, tanara a fost la vanatoare de reduceri.

Tamara Ecclestone a petrecut o zi intreaga la Costco. Acolo a cumparat produse la cele mai mici preturi. Si nu si-a facut griji ca va cheltui prea multi bani.

Tamara Ecclestone a mers la cumparaturi cu 4 slujitori


Singura problema pe care Tamara Ecclestone a avut-o a fost la plecare. Fiica afaceristului Bernie Ecclestone de la Formula 1 a avut nevoie de ajutor. Mult ajutor! Aceasta a chemat patru slujitori sa o ajute la carat.

Tamara Ecclestone a mers la cumparaturi cu 4 slujitoriPe langa asta, Tamara Ecclestone a avut nevoie de doua microbuze pentru a isi duce cumparaturile acasa. Tanara de 33 de ani are o avere estimata la 300 de milioane de euro. Tatal ei, omul de afaceri britanic Bernie Ecclestone, este implicat in Formula 1.

Sursa: businessmagazin.ro

Publicat: 09 dec. 2017, 19:49 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă