Poti sa juri ca e o poza printata, dar nu e asa! Adevarul despre imagine te va soca. WOW!

Publicat: 18 Apr. 2018, 17:56 Viral

Toata lumea care a privit acea poza a putut jura ca e o simpla fotografie.

Totusi, adevarul din spatele acelei imagini i-a lasat pe multi fara cuvinte, odata ce si-au dat seama de felul in care a fost realizata. Poza poarta semnatura artistului Young-Sung Kim si din cate se pare acestuia i-a luat mai bine de un an ca sa o poata finaliza.

Mai mult, poza pare initial ca e printata si asezata pe un perete, dar in spate sta de fapt un procedeu foarte complicat pe care artistul din Coreea de Sud a ajuns sa il stapaneasca dupa zeci de ani de munca asidua.

Poti sa juri ca e o poza printata, dar nu e asa
Poza pe care Young-Sung Kim a realizat-o infatiseaza un peste intr-un acvariu. Insa, nu e singura de acest fel, pentru ca artistul in varsta de 44 de ani a dedicat o colectie intreaga fenomenului numit „Hyperrealism”.

La o prima vedere, imaginea finala arata de parca ar fi o simpla poza, dar de fapt artistul foloseste aceasta tehnica si alege sa picteze fiecare detaliu, pixel cu pixel. Claritatea din fiecare tablou care ii poarta semnatura lui Young-Sung Kim pare insa sa o intreaca si pe cea a obiectivului aparatului de fotografiat.

Fiecare imagine dureaza aproximativ 12 luni ca sa poate fi finalizata, iar totul porneste, intr-adevar, ca o poza, pe care artistul o reproduce apoi pe panza, folosind tehnica extrem de complexa prin care accentueaza si cele mai mici detalii.

Poti sa juri ca e o poza printata, dar nu e asa
Desi la o simpla privire fiecare poza pe care artistul din Coreea de Sud o reproduce nu pare nimic mai mult de atat, adevarul e ca el petrece ore in sir, in fiecare zi, pentru a se asigura ca rezultatul final e unul perfect.

Ba mai mult de atat, fiindca Young-Sung Kim lucreaza si cu pensule foarte subtiri, urmele acestora se pot vedea pe panza, dar atat de fin incat practic nici nu se observa. Tocmai din acest motiv lucrarile sale finale au fost considerate capodopere.

Pana acum, fiecare poza pe care artistul a ales-o pentru a fi transformata in tablou infatiseaza creaturi marine, iar pe langa pesti sau broaste, el a ilustrat si salamandre intr-un stil foarte apropiat de realitate.

(sursa: storytrender.com)

Publicat: 18 Apr. 2018, 17:56 Viral
Pe aceeași temă