Show la ”Chefi la Cuțite”! Postura în care rareori îi vezi pe Ștefania și Speak

Publicat: 15 Sep. 2020, 14:27 Vedete

Speak și Ștefania și-au făcut și ei apariția la show-ul culinar de senzație de pe Antena 1, ”Chefi la Cuțite”, unde au vrut să îi impresioneze pe cei trei chefi.

Astfel că, celebrul cuplu a venit la show-ul culinar pentru a arăta că se pot descurca și în domeniul gastronomic, nu doar în cel artistic. Cei doi au gătit împreună o ruladă de vită cu piure. În timp ce Ștefania se ”agita” printre ingrediente și ustensile, Speak a stat lângă ea pentru a o ajuta să facă piureul. Când au intrat pe ușă, cei trei chefi au rămas uimiți când i-au văzut pe cei doi foști concurenți de la ”Asia Express”.

Speak a cerut-o pe Ștefania de soție în emisiunea ”Asia Express”

În show-ul fenomen ”Asia Express”, în ediția din 14 aprilie 2020, Speak și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe Ștefania de soție în fața celorlalți concurenți. Speak și Ștefania au fost ultimii care au citit scrisorile scrise unul pentru celălalt, iar Gina Pistol a chemat-o pe Ștefania lângă ea pentru a o rosti. La finalul ei, Speak, vizibil emoționat și pregătit să scoată inelul și să se pună în genunchi în fața ei, abia își mai stăpânea starea. Zâmbea, îl ”treceau toate apele”, era emoționat. Dar, într-o fracțiune de secundă, Speak s-a dus spre partenera lui și s-a pus în genunchi! Ștefania a izbucnit în lacrimi și a acceptat, cu zâmbetul pe buze, cererea în căsătorie.

”Trebuie să fie unică treaba asta!”, a spus Speak cu ochii ațintiți spre Ștefania. Bruneta a reacționat imediat: ”Nu, nu cred…”.

„A fost un moment la care nu mă așteptam. Exact așa cum mi-am dorit eu. Sunt foarte fericită”, a spus Ștefania cu ochii în lacrimi.

Publicat: 15 Sep. 2020, 14:27 Vedete
Pe aceeași temă