Speak a cerut-o pe Ștefania de soție în emisiunea ”Asia Express”! Ce reacție au avut concurenții

Publicat: 16 Apr. 2020, 09:54 Vedete

În show-ul fenomen ”Asia Express”, în ediția din 14 aprilie 2020, Speak și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe Ștefania de soție în fața celorlalți concurenți.

Speak și Ștefania au fost ultimii care au citit scrisorile scrise unul pentru celălalt, iar Gina Pistol a chemat-o pe Ștefania lângă ea pentru a o rosti. La finalul ei, Speak, vizibil emoționat și pregătit să scoată inelul și să se pună în genunchi în fața ei, abia își mai stăpânea starea. Zâmbea, îl ”treceau toate apele”, era emoționat. Dar, într-o fracțiune de secundă, Speak s-a dus spre partenera ei și s-a pus în genunchi! Ștefania a izbucnit în lacrimi și a acceptat, cu zâmbetul pe buze, cererea în căsătorie.

”Trebuie să fie unică treaba asta!”, a spus Speak cu ochii ațintiți spre Ștefania. Bruneta a reacționat imediat: ”Nu, nu cred…”.

„A fost un moment la care nu mă așteptam. Exact așa cum mi-am dorit eu. Sunt foarte fericită”, a spus Ștefania cu ochii în lacrimi.

Dintre persoanele prezente încă în show-ul ”Asia Express”, Sorin Bontea și Răzvan Fodor ar fi știut despre cererea în căsătorie dinainte. Toți concurenții, în frunte cu Gina, i-au felicitat pe viitorii miri.

”✨💍DA💍✨ Și așa începe adevărata noastră aventură, în 2✨❤️❤️”, a postat Ștefania pe pagina sa de socializare în urmă cu o zi în dreptul imaginii cu Speak.

Publicat: 16 Apr. 2020, 09:54 Vedete
Pe aceeași temă