Serialul fenomen de pe Netflix care revine cu un nou sezon. A fost numărul 1 în trending pe toată planeta și este super așteptat. Când începe din nou

Publicat: 22 nov. 2023, 14:36 Autor: Loredana Dumitrașcu News
Serialul fenomen de pe Netflix care revine cu un nou sezon. A fost numărul 1 în trending pe toată planeta și este super așteptat. Când începe din nou

Serialul fenomen de pe Netflix care revine cu un nou sezon. Un popular serial de pe Netflix nu se va mai filma în România. Primul sezon, filmat pe meleagurile noastre, este iubit de toată planeta.

Popularul serial „Wednesday,” care a atras atenția publicului cu primul său sezon filmat în România, nu va mai continua filmările la Castelul Cantacuzino din Bușteni pentru al doilea sezon. Cu toate că primul sezon, lansat în noiembrie anul trecut pe platforma Netflix, a cunoscut un succes notabil, producătorii au luat decizia de a-și muta producția în Irlanda pentru următorul sezon, programat să înceapă filmările din aprilie 2024, scrie news18.ro.

Serialul fenomen de pe Netflix care revine cu un nou sezon

Primul sezon, format din opt episoade, a fost filmat în perioada septembrie 2021 – martie 2022 în diverse locații din România, inclusiv la Castelul Cantacuzino. Însă, pentru a da o nouă perspectivă poveștii și pentru a oferi diversitate peisajelor, producția a decis să se mute în Irlanda pentru continuarea serialului.

Premiza serialului de pe Netflix

Serialul se axează pe personajul principal, Wednesday, interpretat de Jenna Ortega, care se înscrie la Academia Nevermore. Aici, încearcă să rezolve crime monstruoase care au terorizat orașul, dar și să rezolve misterul legat de implicația părinților ei în evenimentele petrecute cu 25 de ani în urmă, atunci când aceștia erau elevi la aceeași școală.

Producătorii executivi Alfred Gough și Miles Millar au fost cei care au adus această poveste pe micul ecran, iar Tom Burton a regizat primele patru episoade și a fost și el producător executiv pentru primul sezon. Fanii serialului vor aștepta cu nerăbdare să vadă ce direcție va lua povestea în noul mediu irlandez.

Filmul de pe Netflix care a devenit cel mai vizionat la nivel global. E în trending în 67 de țări

Noua dramă poloneză Forgotten Love (Znachor) a devenit un hit global pe Netflix, petrecând primele cinci săptămâni de la lansare printre primele 10 cele mai populare filme în limba non-engleză din întreaga lume pe platformă.

Numărul de ore în care a fost vizionat până acum sugerează că va fi, de asemenea, printre cele mai de succes titluri non-engleze ale Netflix.

Forgotten Love – care se bazează pe romanul din 1937 Znachor (tradus în mod normal în engleză ca The Quack) de Tadeusz Dołęga-Mostowicz – a fost produs de Netflix și difuzat pentru prima dată pe platformă pe 27 septembrie. Citește continuarea aici.

Publicat: 22 nov. 2023, 14:36 Autor: Loredana Dumitrașcu News
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă