Serena Williams a venit in ADIDASI la petrecerea nuntii regale. Ce i-a pus pe invitati sa se joace este fabulos! VIDEO

Publicat: 21 May. 2018, 12:14 Vedete

Sportiva are o legatura speciala cu Meghan Markle si se pare ca-i place maxim sa se distreze

E una dintre cele mai cunoscute sportive ale lumii dar foarte putina lume stie cum a ajuns sa fie invitata la nunta regala dintre Meghan Markle si Printul Harry.

Serena Williams este prietena foarte buna cu Meghan Markle inca din 2014 cand viitoarea ducesa a invitat-o pe retelele sociale sa ia parte la Ice Bucket Challenge. Sportiva a fost una dintre aparitiile impresionante de la ceremonia religioasa, dar mai ales de la petrecerea de dupa.

Invitati de seama din interiorul petrecerii au declarat pentru The Sun ca Serena Williams ar fi fost sufletul petrecerii si i-ar fi facut pe englezii invitati la nunta sa joace “beer pong” un joc care se practica foarte des la petrecerile din Statele Unite, dar este mai putin celebru in Anglia.

Concurentii trebuie sa arunce cu bile de ping-pong in pahare cu bere, iar cine nimereste il forteaza pe “adversar” sa bea paharul pe care l-a nimerit cu mingea de ping-pong.

Ceea ce a facut-o pe Serena sa iasa si mai mult in evidenta au fost asa cum era de asteptat tinutele pe care le-a ales pentru eveniment. Pentru ceremonia din timpul zilei ea a ales o rochie roz prafuit foarte eleganta si accesorizata cu un colier Bulgari extrem de scump.

Seara insa a postat pe Instagram intr-o rochie Valentino foarte colorata si pe sub care purta adidasi tocmai ca sa poata sa se simta foarte bine si pentru ca, asa cum ea a spus, obisnuieste sa faca asta destul de des.

Ea si sotul ei Alexis Ohanian au participat impreuna la toata nunta si au fost unii dintre cei care au insufletit petrecerea de dupa nunta. In timpul zilei cei doi au fost insotiti si de fetita lor Olympia, de doar cateva luni.

Publicat: 21 May. 2018, 12:14 Vedete
Pe aceeași temă