Fosta iubita a Printului Harry, devastata la ceremonia religioasa cu Meghan Markle! Chelsy Davy a fost la un pas sa izbucneasca in plans, in biserica

Publicat: 20 May. 2018, 15:25 Vedete

Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit, sambata (19 mai), la capela St. George de pe domeniul Windsor, dupa 2 ani de relatie.

Fosta iubita a Printului Harry, devastata la ceremonia religioasa cu Meghan Markle! Printul mostenitor al Marii Britanii a dorit ca fostele sale iubite sa fie prezente la cel mai fericit eveniment din viata lui. Asa ca le-a invitat pe doua dintre ele. Prima lui iubire, Chelsy Davy, cat si penultima sa partenera, Cressida Bonas, au luat parte la casatoria Printului Harry cu aleasa inimii lui, Meghan Markle.

Printul Harry si Chelsy Davy s-au iubit timp de 7 ani, din 2002 pana in 2009. Cressida Bonas, actrita si fotomodel, a fost si ea prezenta la nunta regala. Cei doi s-au despartit in 2014, cu doar doi ani inainte ca Harry sa o intalneasca pe actuala lui sotie, Meghan Markle.

Fosta iubita a Printului Harry, devastata la ceremonia religioasa cu Meghan Markle! Prima care a sosit la ceremonia religioasa de la St. George a fost Chelsy Davy, in varsta de 32 de ani, originara din Zimbabwe. Printul Harry si Chelsy au ramas in relatii bune, iar aceasta a venit acompaniata de prieteni si extrem de bine-dispusa, la inceput.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 May. 2018, 15:25 Vedete
Pe aceeași temă