Cadoul inedit oferit de Meghan Markle invitatelor de la nunta! Cum si-a surprins cele mai bune prietene noua Ducesa de Sussex

Publicat: 20 mai 2018, 12:15 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Printul Harry si Meghan Markle au devenit, sambata (19 mai), sot si sotie in fata lui Dumnezeu.

Pentru fericitul eveniment s-au facut pregatiri ca la carte, iar invitatii s-au simtit formidabil. Si asta pentru ca Printul Harry si sotia lui au avut grja de acest aspect.

Cei doi au avut grija de fiecare detaliu in parte, iar doamnele si domnisoare au simtit asta pe propria piele. Unele dintre cele mai apropiate prietene a noii Ducese de Sussex a dezvaluit, pe o retea de socializare, ce a primit cadou.

Ea a spus ca Meghan Markle a oferit fiecarei invitate la nunta o pereche de papuci moi, in cazul in care acestea nu mai puteau sta in pantofii cu toc. Si bineinteles, a publicat si mai multe imagini pe Instagram.

”Cat de tare, au papuci pentru noi”, a scris Troian Bellisario, una dintre bunele prietene ale lui Meghan.

Prima reactie a tatalui lui Meghan Markle

Cadoul inedit oferit de Meghan Markle invitatelor de la nunta!

Ceremonia fastuoasa a fost urmarita de milioane de oameni, iar mireasa a atras toate privirile cu rochia alba, simpla, cu maneca lunga si un voal alb lung de cinci metri, creatie Givenchy. Acest accesoriu a fost piesa de rezistenta a ducesei de Sussex.

Secretul voalului purtat de Meghan Markle la nunta cu Printul Harry! Chipul creol i-a fost acoperit de un voal din matase cusut de manca, cu elemente florale din cele 53 de tari ale Commonwealth.

Fiecare floare este unica si cusuta de mana pe trena lunga de cinci metri. Designerii au lucrat sute de ore, fiind nevoiti sa se spele pe maini la fiecaare jumatate de ora pentru a pastra tesatura curata.

Sursa: mirror.co.uk

Publicat: 20 mai 2018, 12:15 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă