Kate Middleton si Camilla Parker, priviri taioase in timpul ceremoniei religioase! Sotia Printului William si-a aratat ‘dispretul’ fata de soacra. Cum a sfidat-o

Publicat: 20 May. 2018, 18:32 Vedete

Printul Harry al Marii Britanii si Meghan Markle s-au casatorit, sambata (19 mai), la capela St. George.

Nunta lor a fost urmarita de milioane de oameni din intreaga lume, iar cei doi miri au fost in centrul atentiei. Cu toate acestea, nici membrii familiei regale nu au trecut neobservati. Este si cazul lui Kate Middleton, care a reusit sa capteze atentia tuturor cu silueta de invidiat pe care o are la nici o luna de cand a nascut a treia oara.

Pe langa acest lucru, un alt detaliu a reusit sa fie subiect de gluma. Privirile ‘taioase’ pe care Kate Middleton i le-a aruncat Camillei Parker, sotia Printului Charles, au facut deliciul telespectatorilor si internautilor.

Cele doua au stat una langa cealalta, dar se vedea clar de la o posta ca intre ele este o tensiune. Daca ar fi sa privim imaginile din timpul ceremoniei religioase, Kate Middleton se uita ‘ciudat’ la Ducesa de Cornwall. Sotia Printului William ii arunca, la un moment dat, o privire cu dispret soacrei, care se afla in stanga ei.

Conform Mirror, momentele surprinse in timpul discursului tinut de episcopul american Michael Curry i-a amuzat pe cei care le-au vazut. In timp ce unii sustin ca intre cele doua ar exista animozitati si ca nu se suporta, altii, in schimb, au dat vina pe palaria purtata de Kate Middleton, care ii acoperea jumatate de fata si nu o lasa sa isi miste capul in voie.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 May. 2018, 18:32 Vedete
Pe aceeași temă