Cel mai sexy lucru care s-a intamplat in timpul nuntii regale! Ce a facut Printul Harry in fata preotului, desi nu avea voie

Publicat: 20 May. 2018, 16:07 News 3

Cel mai sexy lucru care s-a intamplat in timpul nuntii regale!

Printul Harry si aleasa inimii lui, Meghan Markle, s-au casatorit religios, sambata (19 mai), la capela St. George de pe domeniul Windsor. Printul mostenitor al Marii Britanii a fost extrem de emotionat pe tot parcursul ceremoniei si abia si-a gasit cuvintele cand a vazut-o pe Meghan in rochie de mireasa.

In varsta de 36 de ani, fosta actrita americana a imbracat o rochie alba absolut superba. Momentul in care aceasta a coborat din masina si a urcat treptele bisericii a fost cel mai asteptat, in intreaga lume.

Cel mai sexy lucru care s-a intamplat in timpul nuntii regale! Insa cel mai nerabdator a fost, cu siguranta, Printul Harry, iar expresia fetei lui in momentul in care vazut-o pe bruneta a facut inconjurul lumii. Pe chipul lui se vedea faptul ca o iubeste enorm pe cea care a ales-o sa ii fie sotie.

”Arati absolut uimitor. Sunt un norocos”, i-a soptit Printul Harry lui Meghan Markle, in timp ce si-a muscat usor buzele, chiar in fata preotului care urma sa oficializeze casatoria.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 May. 2018, 16:07 News 3
Pe aceeași temă