Printul Harry, mai emotionant decat sotia lui, Meghan Markle! Cuvintele pe care i le-a spus fratelui sau, Printul William, in biserica

Publicat: 20 May. 2018, 14:09 Vedete

Ziua de sambata (19 mai) va ramane cu siguranta in istoria Marii Britanii. Printul Harry, nepotul Reginei Elisabeta, s-a casatorit cu Meghan Markle, o fosta actrita americana.

Atat de emotionant a fost acesta, incat atunci cand a vazut-o pentru prima data pe Meghan in rochie de mireasa, si-a gasit cu greu cuvintele pentru a-i face un compliment emotionant.

Printul Harry, mai emotionant decat sotia lui, Meghan Markle! De asemenea, el a fost extrem de impacientat si inainte de sosirea miresei. Harry a fost surprins in capela St. George, in timp ce il intreba pe fratele sau mai mare, Printul William, daca Meghan Markle a ajuns.

”Nu, nu inca. De fapt, nu stiu”, i-a raspuns William. Mai mult de atat, Printul Harry a si glumit pe seama faptului ca are pantalonii mult prea stramti si ca il deranjeaza.

Cei doi au izbucnit in ras, in timp ce printul William s-a uitat la pantalonii fratelui sau sa vada daca este asa cum spune el.

Expresia de uimire a printului Harry cand si-a vazut viitoarea sotie pasind in capela este de nepretuit. Vizibil emotionant, printul i-a soptit incet: ‘‘Arati incredibil. Sunt atat de norocos.”

Continuarea articolului »

Publicat: 20 May. 2018, 14:09 Vedete
Pe aceeași temă