Șerban Huidu, întâlnire de gradul zero cu toată familia! Ce au pus la cale

Publicat: 08 Sep. 2021, 11:33 Vedete
Șerban Huidu, întâlnire de gradul zero cu toată familia! Ce au pus la cale

Chiar la finalul lunii trecute, Giulia și Vlad Huidu ieșeau la un pahar de vin și de vorbă, alături de prieteni, într-un restaurant din zona parcului Herăstrău. Iată că cei doi au „recidivat”. Numai că de data aceasta a fost o cină în familie, unde la masă au luat loc și Șerban Huidu, soția lui și copiii. CANCAN.RO i-a întâlnit pe toți la ceas de seară și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Cină în familia Huidu, sâmbătă seara, într-un restaurant din Herăstrău! Cei doi frați s-au pus de acord, iar soțiile și-au dat, evident, acceptul. Pe înserat și-au programat întâlnirea Șerban și Vlad, alături de soțiile și de copiii lor, iar totul a mers ca la carte. S-au întâlnit în pragul localului, unul retras, liniștit, unde aveau să facă planuri, dar și să depene amintiri.

Au comandat după gustul fiecăruia, servirea a fost ireproșabilă. Și nu a durat mult. S-au înfruptat, unii au ales un vin bun, alții s-au lăsat în voia apei plate sau a sucurilor. Și discuțiile continuă. Preț de mai bine de o oră, timp în care Vlad avea să fie deranjat de telefon. Unul urgent, probabil, dar pe care nu l-a lungit, mai ales că soția lui, Giulia, îl aștepta cu ”poveștile” lui fermecătoare.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 08 Sep. 2021, 11:33 Vedete
Pe aceeași temă