Secretul lui Freddy Mercury, pastrat pana pe patul de moarte. Ce le-a divulgat apropiatilor

Publicat: 05 sept. 2018, 10:42 Autor: D. C. News 3

Daca mai traia, azi, 5 septembrie 2018, artistul implinea onorabila varsta de 72 de ani. Si probabil inca mai canta!

Dar s-a stins din viata la 45 de ani si a lasat in urma lui milioane de fani indurerati. A fost, in schimb, un cantaret cu multe secrete. Unul dintre ele a fost tinut pana in ultima zi. Secretul lui Freddy Mercury, pastrat pana pe patul de moarte.

Brian May a oferit in 2017 detalii despre boala lui Freddie Mercury. Regretatul artist a pastrat-o secreta pana pe patul de moarte. Din cauza maladiei SIDA, acesta orbise, nu mai avea un picior si era paralizat. Boala a facut ravagii in corpul slabit al lui Mercury.

Secretul lui Freddy Mercury, pastrat pana pe patul de moarte

Acesta si-a pierdut o parte din memorie si a facut o infectie la creier. Brian May a povestit ca Freddie Mercury ar fi putut sa traiasca daca medicamentele de acum ar fi fost disponibile atunci, informeaza tabu.ro.

Acesta a povestit si despre orientarea sexuala a colegului sau de trupa, despre care chitaristul i-a povestit cand era deja evident. „A fost destul de evident cand vizitatorii din cabina lui Freddie s-au schimbat din domnisoare sexy in barbati. Nu a contat pentru noi”, a adaugat May.

Publicat: 05 sept. 2018, 10:42 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă