Andreea Raicu, declaratii intime: „Prefer sa fiu singura”

Publicat: 09 nov. 2018, 17:29 Autor: Simona News 3

Andreea Raicu este cunoscuta pentru sinceritatea ei, si exact asta a facut de curand, cand si-a pus sentimentele pe tava.

Andreea Raicu a fost invitata in cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, unde a povestit totul despre relatiile ei, despre cum evdea viata si ce planuri de viitor are.

Acesteia i s-a spus inca din coplarie ca nu o sa fie in stare sa se descurce singura si ca va trebui sa depinda de cineva. Acea persoana era chiar tatal ei.

Drept urmare, s-a ambitionat, vrand sa demonstreze contrariul. Si a reusit de minue. Andreea este o femeie frumoasa, inteligenta si mai ales independenta, fiind o sursa de inspiratie pentru multe tinere femei.

„Nu am depins niciodată de nimeni. Evident, am lucrat în echipă, au fost oameni care m-au ajutat foarte mult, alături de care a realizat lucruri importante, dar niciodată nu am depins de cineva în niciuna dintre relațiile pe care le-am avut, indiferent despre ce relații este vorba.

Andreea Raicu, declaratii intime: „Prefer sa fiu singura”

Andreea Raicu, declaratii intime:

Am muncit pentru tot ceea ce am. Se regăsesc și în cartea mea aceste nevoi – nevoia ieșită din comun de independență și dorința de-a face totul singură. Cumva, femeile din ziua de azi vor să facă totul singure și ajungem să ne transformăm în niște bărbați aflați în corpuri de femei.

E păcat că uităm să fim femei și uităm să ne bucurăm de feminitatea noastră. Eu nu mi-aș pierde timpul cu cineva cu care nu rezonez, cu care nu am aceleași valori și principii.

Prefer să fiu singură, decât să fiu cu cineva cu care nu rezonez”, a spus Andreea Raicu in cadrul show-ului ‘Refresh by Oana Turcu’, difuzat de Antena Stars.

Publicat: 09 nov. 2018, 17:29 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×