Seamana leit cu Mariah Carey! Tanara a povestit ce pateste de fiecare data cand merge la serviciu: „Sunt mereu…”

Publicat: 24 Dec. 2017, 20:02 Vedete

O tanara din Las Vegas, Nevada, in Statele Unite ale Americii, a ajuns sa fie apreciata pentru ca seamana leit cu artista Mariah Carey. Rapid, ea a fost supranumita chiar „dublura” cantaretei, pentru felul in care arata.

Desi initial nu si-a dat seama de o asemenea asemanare, Kimberly Ortiz a ajuns sa fie foarte recunoscatoare ca arata aproape precum Mariah Carey. Asta deoarece mereu si-a dorit sa fie celebra.

Cum la randul sau e o mare fana a cantaretei, Kimberly si-a procurat diverse tinute si a adoptat un stil vestimentar inspirat de aceasta. Pana si machiajul si-l realizeaza zilnic la fel ca vedeta.

Aceasta tanara seamana leit cu Mariah Carey

Kimberly Ortiz e un asistent de vanzari, iar atunci cand merge la serviciu nu exista vreo zi in care macar cineva sa nu remarce asemanarea dintre ea si cantareata celebra.

Succesul pe care l-a dobandit astfel nu o deranjeaza absolut deloc, fiind fericita cand cineva o opreste pe strada si o roaga sa faca o poza cu ea. Mai mult, pentru a se asigura ca e remarcata, „dublura” artistei Mariah Carey isi poarta si parul in bucle mari, cat mai naturale.

Eforturile pe care aceasta le depune pentru a semana si mai mult cu vedeta nu sunt insa in van, pentru ca primeste de obicei numeroase complimente din partea necunoscutilor, oriunde s-ar afla.

 

Aceasta tanara seamana leit cu Mariah Carey

„Imediat dupa ce m-am angajat mi se spunea mereu cat de bine seman cu Mariah Carey. Acum a devenit ceva obisnuit, primesc aceasta remarca in fiecare zi. Sunt mereu confundata cu ea.

E un compliment urias, pentru ca sunt o fana foarte mare a ei, iar cand sunt oprita pentru poze mereu ma face sa ma simt fantastic. Am acceptat felul in care arat, nu ma simt rusinata.

Ma imbrac precum Mariah Carey si imi adaptez si stilul dupa al ei, insa imi pastrez autenticitatea mea, cine sunt eu ca persoana. Mai merg uneori si cant piesele ei, iar cand cobor de pe scena, atunci primesc cele mai multe aprecieri”, a povestit Kimberly.

(sursa: metro.co.uk)

Publicat: 24 Dec. 2017, 20:02 Vedete
Pe aceeași temă