Mariah Carey, dată în judecată de sora ei! Suma uriașă pe care i-o cere

Publicat: 03 Feb. 2021, 12:48 Vedete

O situație incredinilă are loc pentru celebra cântăreață Mariah Carey. Artista a fost dată în judecată de către sora ei, Alison Carey, iar suma pe care i-o cere este imensă.

Mariah Carey a fost dată în judecată de către sora ei, Alison Carey, după ce cunoscuta cântăreață a făcut relatări în cartea sa de memorii, ”The Meaning of Mariah Carey”. Cartea a apărut pe piață toamna trecută. În cursul zilei de luni, în această săptămână, a fost deschis procesul, arată Variety.

Alison, sora artistei Mariah Carey, acuză descrierile relației dintre ea și sora mai mare cu opt ani, cerând cel puțin 1.25 milioane de dolari pentru „provocarea unui imens disconfort emoţional cauzat de umilinţa publică lipsită de suflet, răutăcioasă, răzbunătoare, josnică şi complet inutilă a surorii mai mari deja afectate a pârâtei”. Tânăra s-ar lupta acum cu abuzul de alcool, dar și cu ”trauma de neimaginat a copilăriei sale”, fiind ”abandonată de copiii săi”, devenind ”deprimată”. Este contestat faptul că Mariah Carey o numeşte pe reclamantă „fosta soră” şi că s-a folosit de carte pentru a o umili. Documentele depuse la proces nu ar prezenta dovezi care să susțină acuzațiile făcute de artistă.

Mariah Carey a avut o copilărie grea

Mariah Carey s-a confruntat în trecut și cu zile în care nu avea o gură de apă să bea și chiar să își cumpere un bilet de metrou. În copilărie, artista ar fi fost ”subnutrită”, iar până la vârsta de 18 ani a suferit destul de mult.

“Am avut o copilărie foarte grea. Unele lucruri erau absolut insuportabile… erau vremuri grele, din care, slavă Domnului, am ieşit”, spunea artista.

Mariah Carey nu vrea să mai audă de frații săi

În anul 2015, Alison a fost nevoită să treacă prin două operații dificile, una la creier și alta la coloana vertebrală. Aceasta a apelat la sora sa prin intermediul presei, însă de această dată artistei nu i-a mai păsat.

„Mariah, te iubesc şi am nevoie disperată de tine! Te rog, nu mă abandona!”, a strigat Alison într-un clip postat pe Internet, fiind susținută de fratele ei, Morgan.

Pentru că nu au primit ajutorul pe care îl așteptau, cei doi au ieșit din nou la atac cu acuzații grave: ”Alison este pe moarte. A ajuns piele şi os după ce s-a infectat cu virusul HIV. Mariah e interesată doar de frumuseţea ei, crede că e nemaipomenită, dar e o vrăjitoare rea”, a declarat fratele artistei, în urmă cu câțiva ani.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 03 Feb. 2021, 12:48 Vedete
Pe aceeași temă