Scene halucinante! Simona Trașcă, la un pas de moarte după ce fostul iubit a strâns-o de gât!

Publicat: 23 dec. 2021, 11:40 Autor: Maria Apostol Vedete

Simona Trașcă a trecut prin clipe de coșmar, la scurt timp după ce s-a împăcat cu fostul iubit. Într-un acces de gelozie, bărbatul ar fi lovit-o de mai multe ori, ar fi strâns-o de gât, apoi ar fi făcut casa vraiște.

Simona Trașcă spunea, de curând, că nu își dorește un iubit și vrea să fie singură de sărbători. Fără să dezvăluie și motivul. Sub masca ei de femeie convinsă că ”mai singură e mai bine”, fosta asistentă TV ascundea, însă, aproape o dramă! Se împăcase, de curând, cu fostul iubit și visa, poate încă o dată, că va fi cu el până la adânci bătrâneți. Vis spublerat! Mai mult decât atât, blonda ar fi trăit momente de coșmar.

Totul s-ar fi întâmplat la finalul lunii trecute, atunci când Simona i-ar mai fi dat o șansă fostului ei partener de viață. Puțin a durat până când bărbatul avea să-și dea arama pe față. Gelozia! S-ar fi declanșat brusc și nu ar fi avut nicio legătură cu prezentul. Povestește amica Simonei, care avea s-o zărească, la scurt timp după incident, învinețiță la gât. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cu cine se iubește Simona Trașcă

Deși a declarat recent că are o relație serioasă, Simona Trașcă a făcut o revenire și a spus că totul a fost o glumă. Nu are iubit și susține că nici nu își dorește unul în perioada următoare.

Nu am niciun iubit. Și nici nu vreau acum. Vreau să fiu singură de Sărbători. Toată lumea se cuplează când se apropie Sărbătorile, să nu fie singuri, eu sunt altfel, la mine e invers. Nu vreau să mă cert cu nimeni, nu vreau să dau explicații… E mai bine singură”, a mai spus Simona Trașcă.
Publicat: 23 dec. 2021, 11:40 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă