Loredana Chivu i-a tras un cap în plină figură Simonei Trașcă! Fața ei a suferit daună totală!

Publicat: 24 sept. 2020, 22:25 Autor: ileana.ghinea Vedete

Încurcate sunt căile Domnului și dacă mai sunt udate și cu ceva lichid… tare, se alege mare întortocheală. Într-un astfel de labirint s-au poziționat ale noastre… stimabile starlete: Simona Trașcă, Loredana Chivu și Andreea Podărescu.

Locația: NUBA „la bogați”.
Ceasul: trecut bine de ora la care domnițele care-și respectă tenul ar trebui să pună capul pe perna din mătase. Antamare: „la party” cu fetele, doar, doar prindem ceva.

Singurele care par să fi prins ceva sunt Trașcă și Chivu, despre care nu ne dumirim încă dacă e cu amor sau cu omor.

Colegii noștri, paparazzi CIAO.RO, le-au surprins pe cele două extrem de aprinse. Sigur, nu încape discuția că s-au ocupat să-și ridice temperatura, iar clare sunt imaginile în care blondele prestează shot după shot. Nedumerirea se „naște” în momentele în care fetele lasă alcoolul să digere.

Privind cu atenție imaginile o vedem pe Loredana Chivu în timp ce o lovește cu capul în plină figură pe Simona Trașcă. Nu știm cum s-a ajuns în ipostaza asta, cert e că Loredana a sărit apoi să o pupe pe prietena ei.

În plus, după gestul dubios, Loredana pare că vrea să o împace pe Simona, ba vrea să o mângâie pe par, ba vrea să o ia de mână, dar aceasta din urmă o împinge cu sete. Și parcă la final îi și întoarce nesăbuitul gest.

În toată această perioadă, Podărescu stă în afara fileului și se încarcă emoțional cu atmosfera locului în care este.
Câteva momente mai târziu, starletele Podărescu și Chivu o apucă pe muzică, mai ceva ca africanii care se organizează în cete și fac incantații menite să-l scoată pe Necurat din proximitate. Să fie oare vreun dans de „curățare” a Pamelei care, subit, dispare din cadru?

Hmmm… cine mai știe. Pe de altă parte, să fim serioși, prietenia lor nu va avea sfârșit atâta vreme cât au numai de câștigat împreună!

Publicat: 24 sept. 2020, 22:25 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă