Scene halucinante în Spitalului Județean Giurgiu! O asistentă a fost bătută de o altă colegă din gelozie

Publicat: 20 Oct. 2020, 15:17 Arhiva

Scene halucinante s-au petrecut într-o secție a Spitalului Județean Giurgiu. O asistentă povestește că a fost bătută de o colegă din gelozie. Victima a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, dar și câteva poze în care se văd urmele pe care agresoarea i le-a lăsat pe față și corp.

În plină pandemie de coronavirus, două asistente au fost protagonistele unui scandal de proporții. Victima a publicat un mesaj în care a povestit scenele de groază la care a fost supusă de colega sa din gelozie.

Femeia ar fi fost bătută și umilită, dar ai mult decât atât, bărbatul din trio-ul amoros ar fi fost chiar martor la scenă și e medic și el în spital.

„5.10.2020, ora:11:15, Spitalul Judetean de urgenta Giurgiu – Stare de alerta. Sunt asistent medical de anestezie, sectia A.T.I. , SJU Giurgiu.

Imi este destul de greu sa povestesc asta, dar cred ca este important sa se afle cu ce se ocupa si de ce sunt in stare unii oameni intr-o situatie de pandemie, in secolul XXI: Am fost agresata cu brutalitate fizic si verbal in cabinetul renumitului medic PICK LADISLAU, de catre colega mea as. Stoica Rodica (concubina acestuia), aducandu-mi acuze neadevarate, cum ca eu la ora 6:30, ma aflam in cabinetul Dr. Pick L, intretinand relatii intime. Fapt neadevarat, demonstrand asta prin conversatia avuta cu colega mea care la ora 6:40 a venit sa ma ia de acasa.

Stoica Rodica a venit in cabinetul asistentelor la T.I. , luandu-ma de brat (ca si cand ar fi avut o urgenta in sala de operatii), gandindu-ma ca este o urgenta de serviciu, m-am ridicat si am urmat-o. Ajungand in capatul holului am constatat ca nu era o urgenta, ea imbrancindu-ma in cabinetul Dr. Pick pe canapea, unde am fost imobilizata aplicandumi-se in regiunea capului si fetei pumni si palme fara ca eu sa ripostez.

SUBLINIEZ ca la acest incident a asistat fara a lua nici cea mai mica masura Dr. Pick. Dupa ce l-am implorat sa o oprescaca si sa recunoasca ca intre noi nu a existat nimic NICIODATA, el rostind catre concubina „HONEY NU MAI FACE GALAGIE”- fiind mai mult interesat sa nu ne auda cineva, in loc sa opreasca incidentul.

Am fost eliberata, mi-am adunat puterile sa ies din cabinet dupa ce au iesit cei doi, strigand catre Dr. Pick -CA NU ESTE POSIBIL SA NU IA ATITUDINE STIIND CA SUNT NEVINOVATA, raspunsul fiind „ MAI INCET NU MAI TIPA ASA”. Dupa cele intamplate, am sunat imediat la 112, facand plangere penala, am mers la UPU pentru consult si ingrijiri medicale si la Medicina Legala, pentru constatarea leziunilor si eliberarea certificatului medico-legal.

Considerati ca o problema personala poate fi rezolvata in acest fel intr-o instititutie publica de stat? Sper ca organele abilitate ale Politiei si Parchetului de pe langa Judecatoria Giurgiu sa ia masurile ce se impun pentru faptele comise”, a scris asistenta, potrivit cancan.ro

Inspectoratul de Poliție Giurgiu a oferit o recție în acest scandal. Într-un comunicat de presă polițiștii au transmis că a fost deschis un dosar penal și se fac verificări.

„La data de 15 octombrie 2020, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin 112, de către o femeie, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de o persoană.

În temeiul sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat apelanta, o femeie, de 47 de ani, care a declarat că, în timp ce se afla la locul de muncă, în urma unor discuții în contradictoriu purtate cu o colegă, o femeie, de 41 de ani, ar fi fost lovită de aceasta cu palmele, în zona feței și a capului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie înaintat către unitatea de parchet competentă, cu propuneri legale”, se arată în comunicatul transmis de purtătorul de cuvânt IPJ Giurgiu.

Publicat: 20 Oct. 2020, 15:17 Arhiva
Pe aceeași temă