Scapă de celulita localizată inestetic în cel mai simplu mod!

Publicat: 17 dec. 2021, 22:33 Autor: ileana.ghinea Beauty & Style
Scapă de celulita localizată inestetic în cel mai simplu mod!

Celulita este una dintre problemele estetice care dau bătăi de cap multor femei. Fie că este provocată de alimentația necorespunzătoare, fie că lipsa mișcării este problema, multe dintre noi încercăm să găsim soluții eficiente și rapide de eliminare a celulitei.

Retenția de apă, pe de altă parte, își spune puternic cuvântul atunci când vine vorba despre acest aspect de coajă de portocală pe care cu greu îl eliminăm.

Retenția de apă conferă piciorului un aspect extrem de neplăcut, motiv pentru care atunci când vrei să lucrezi în zona picioarelor, cea mai recomandată este presoterapia, o tehnică de masaj cu drenaj limfatic care vine cu rezultate foarte bune.

„Presoterapia este o tehnică de drenaj limfatic şi de detoxifiere binecunoscută şi cu efecte extraordinare atât în ceea ce priveşte remodelarea corporală, cât şi starea de bine. Presoterapia vine în completarea şedinţelor de masaj cu beţe de bambus, favorizând atât eliminarea rapidă a excesului de apă din organism, cât şi ameliorarea sindromului de “picioare obosite”, povestește Dan Bujor, terapeut masaj cu bambus.

Slăbirea localizată este una dintre provocările din domeniile nutriției și fitness-ului. În general, atunci când începem un program de slăbit, observăm că rezultatele se văd la nivelul întregului corp. Abdomen plat, picioare subțiri, umeri ceva mai bine conturați, posterior micșorat. Ce faci, însă, atunci când tu nu ai nevoie să slăbești decât, de exemplu, în zona abdomenului.

Știm foarte bine că abdomenul se face în bucătărie. Sigur, contează foarte mult și mișcarea, însă prioritar este felul în care ne alimentăm. Așadar, în acest caz este obligatoriu să vorbești cu un nutriționist care să-ți elaboreze un plan de dietă care să ți se potrivească.

În altă ordine de idei, dacă ne referim la mișcare, specialiștii recomandă exercițiile localizate pentru abdomen, mersul pe bicicletă sau jogging-ul.

Apoi, încearcă masajul cu bambus, face minuni pe aceste zone. „Masajul cu beţe de bambus ajută la dizlocarea depozitelor de grăsime, în special din zonele greu de lucrat la sală (flancuri, coapse, şolduri etc). Masajul cu beţe de bambus NU este un masaj anticelulitic, ci o terapie net superioară, care oferă rezultate vizibile, previne recurenţa şi NU doare absolut deloc. Unul dintre principalele avantaje ale tehnicii constă în faptul că oferă rezultate de 8 ori mai bune decât masajul clasic anticelulitic, fără leziunile asociate acestuia din urmă”, explică Dan Bujor, terapeut masaj cu bambus.

 

Publicat: 17 dec. 2021, 22:33 Autor: ileana.ghinea Beauty & Style
Pe aceeași temă