Masajul cu bambus împreună cu alimentația potrivită te ajută să slăbești rapid după Paște

Publicat: 19 apr. 2023, 17:49 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Masajul cu bambus împreună cu alimentația potrivită te ajută să slăbești rapid după Paște

Masajul cu bambus este o terapie în adevăratul sens al cuvântului, deoarece efectele sale nu vizează doar remodelarea corporala, scăderea în centimetri, tonifierea pielii sau eliminarea retenției de apa din organism, ci merg mai departe, în sfera de wellbeing. Dat fiind că este un masaj viguros și foarte precis, întreg corpul este practic reactivat și repus în mișcare.

Prin stimularea țesuturilor cu ajutorul betelor de bambus, circulația sangvina este impulsionata, ceea ce reglează multe procese din organism, inclusiv temperatura corpului. În ceea ce privește imunitatea, prin masajul cu bambus se efectuează și drenaj limfatic, aspect extrem de important în aceasta ecuație: toxinele acumulate în organism sunt eliminate, astfel încât schimburile nutritive să se desfășoară fară opreliști. Nu întâmplător, masajul cu bete de bambus își găsește rădăcinile în medicina tradițională chineza, unde era practicat atât pentru relaxare și energizare, cât mai ales pentru tratarea anumitor condiții de sănătate.


Masajul cu bambus împreună cu alimentația potrivită te ajută să slăbești rapid după Paște

Masajul cu bambus nu își poate atinge potențialul maxim în ceea ce privește remodelarea, în prezența unei alimentații haotice sau incorecte. Ce înțelegem prin aceasta: consumul ridicat de carbohidrați (paste, produse de patiserie, pizza etc), dulciuri, sucuri acidulate, sosuri adăugate pentru diferite preparate etc. Cu siguranță toată lumea a auzit de efectele glutenului. Nu este un mit, ci o realitate dovedita. În plus, carbohidrații sporesc pofta de mâncare. Prin urmare, ajungi să te alimentezi prost și sa consumi mai mult decât are nevoie corpul. Însă nu doar categoria de alimente contează, ci și cantitatea în care acestea sunt consumate.

Mai precis, porțiile. De exemplu, avocado, fructele, nucile, toate acestea sunt extrem de sănătoase și benefice pentru organism, dat fiind conținutul lor de grăsimi bune, însă consumate în exces au exact efectul invers.

Proteinele de calitate și probioticele susțin buna funcționare a organismului și accelerează metabolismul. Se poate consuma carne slaba de pui sau de curcan, peste, legume din belșug (broccoli, ciuperci, salata verde, sparanghel, anghinare etc), semințe în cantități moderate (migdale, nuci, caju), humus, măsline, fructi proaspete etc. Trei mese pe zi sunt obligatorii și de asemenea, consumul a minim doi litri de apa zilnic. Acestea sunt doar câteva principii generale, în cadrul consultațiilor de nutriție, specialistul centrului nostrum personalizând planul alimentar în funcție de stilul de viață, activitățile, nevoile și starea de sănătate a fiecărei persoane.

„Mă bucur că discutam despre alimentație și nu despre dieta. La Centrul de Modelare Corporală cu Bambus “Dănuț Bujor” nu promovăm sub nicio formă dietele restrictive, ci încercam să insuflam doamnelor și domnilor care ne trec pragul, câteva principii nutriționale de bază, corecte și intuitiv de înțeles, pe care să le poată înțelege pe deplin și pe care să le urmeze pe termen lung. Nicio dieta din lumea asta nu poate fi ținută la nesfârșit, însă obiceiurile alimentare se pot schimba. Iar noi, în cadrul consultațiilor de nutriție pe care le oferim la centru, tocmai la asta lucram: să îi determinam pe clienți nu doar să mănânce pentru a-și satisface nevoile primare, ci să își hrănească corpul pentru a avea energie și pentru a se simți în forma maxima la orice ora.”, explică Dan Bujor, fondatorul centrului de remodelare și masaj cu bambus.

 

Revenind, însă, la masajul cu bambus, merită să fie băgat în seamă de toate persoanele care doresc să slăbească rapid după Paște și nu numai. Dat fiind că oferă rezultate concrete într-un timp scurt, masajul cu bambus este preferat de foarte multe persoane publice autohtone.

„Prin tehnica unică pe care am pus-o la punct și pe care am perfecționat-o de-a lungul anilor, am reușit să confer masajului cu bambus noi valente, iar una dintre cele mai importante este fară îndoială remodelarea corporala. Dat fiind că este un masaj energic și stimulează practic întregul organism, procesele de detoxifiere sunt facilitate în mod natural. Astfel, reușim să compactam țesutul adipos, să reducem volumul celulelor grase și să obținem un excelent efect de tonifiere a pielii și de scădere în centimetri. Celulita este netezita, pielea capătă un aspect mai ferm și fesele sunt ridicate. Totul fară pic de durere sau disconfort. Cu toate că este demonstrat faptul că masajul cu bambus este de opt ori mai eficient decât cel anticelulitic, acesta nu doare, nu lasă vânătăi, nu lezează în niciun fel pielea și poate fi efectuat de absolut orice persoana, indiferent de vârstă.”, conchide Dan Bujor.

Publicat: 19 apr. 2023, 17:49 Autor: ileana.ghinea Arhiva
Pe aceeași temă