Andreea Perju: „După primele 5 ședințe de masaj cu bambus am reușit să scap de 3 kilograme”

Publicat: 20 apr. 2022, 09:15 Autor: ileana.ghinea News
Andreea Perju: „După primele 5 ședințe de masaj cu bambus am reușit să scap de 3 kilograme”

Andreea Perju este actriță, antreprenor și mamă, și are cel mai puțin timp liber pentru ea. Ușor, ușor, acest lucru începuse să se vadă pe corpul blondei, depozitele de celulită fiind cele care, recunoaște Andreea Perju, îi dădeau cele mai mari bătăi de cap.

„Masajul cu bețe de bambus a apărut în viața mea atunci când refuzam să mă mai duc la cel anticelulitic, pentru că mă săturasem de durere, vânătăi și chin. Dan (N. Red. Dan Bujor) mi-a promis că o să-mi facă picioare perfecte și a reușit. După a cincea ședință, am început să scap de cele 3 kg pe care le aveam în plus i să mă simt iar bine în pielea mea, deoarece masajul cu bețe de bambus are drept efect și accelerarea metabolismului. De atunci au trecut 3 ani și, pe lângă faptul că între noi s-a legat și o prietenie, mă bucur de absolut toate beneficiile masajului cu bețe de bambus. Recomand acest tip de masaj cu toata încrederea pentru că face minuni în remodelarea siluetei.”, declară, în exclusivitate, vedeta.

În plus, în cazul Andreei Perju, masajul cu bambus a mai rezolvat o problemă: mâncatul obsesiv compulsiv.

„Îmi încep dimineața cu o ședință de masaj cu bambus. Recunosc că aceasta terapie m-a ajutat să renunț la mâncatul excesiv compulsiv la ore târzii. Am reușit să dau jos cele 3 kilograme care îmi dădeau bătăi de cap de câteva luni și am reușit să scap de depozitele de grăsime localizate deasupra genunchilor. Sunt fericită că pielea mea și-a recăpătat aspectul sănătos. De asemenea, am învățat să mă hidratez corect și, mai mult decât atât, am învățat cât de importanță este hidratarea”, declară Andreea Perju.

Andreea Perju s-a lansat ca și componentă în trupa de balet a emisiunii „Surprize, surprize”, prezentată de Andreea Marin. Mai târziu, a fost asistentă în cadrul emisiunii „Duminica în familie”, prezentată de Mihaela Rădulescu. A fost dansatoare în trupele Valahia și Candy, pentru ca mai apoi să-și continue cariera artistică din postura de actriță. Andreea Perju a jucat în telenovela românească „Fetele marinarului”, iar acum o poți urmări în serialul „Profu”, difuzat de Pro TV.

Publicat: 20 apr. 2022, 09:15 Autor: ileana.ghinea News
Pe aceeași temă