Scandalul intre Calin Geambasu si fosta sotie ia amploare. Ce acuzatii se aduc

Publicat: 18 Sep. 2019, 13:27 Vedete

De data aceasta, fosta sotia a lui Calin Geambasu are ceva de spus.

Scandalul intre Calin Geambasu si fosta sotie. Astfel ca femeia sustine ca nu poate petrece timp cu baietelul lor Davin, din cauza fostului sot, care si-ar influenta in mod negativ copilul.

„Copilul meu vrea să petrecem timp doar în prezenţa tatălui. De un an şi jumătate lupt pentru drepturile mele de mamă. Este normal ca un copil să se bucure şi de mamă, şi de tată. Să înţeleagă că părinţii lui nu se mai înţeleg, că sunt separaţi.

Scandalul intre Calin Geambasu si fosta sotie

Calin Geambasu, la cutite cu fosta sotie

Ca să ajung la copilul meu, trebuie să trec prin tatăl lui. Este prea mult pentru mine. Am ajuns la capătul puterilor, dar nu renunţ la drepturile de mamă. Chiar dacă îmi este greu, voi lupta până la ultima picătură pentru copilul meu.

Vreau să am grijă de copilul meu fără să mai depind de Călin. Totul pe hârtie este foarte bine organizat, s-a decis custodia comună, s-a decis domiciliul într-un fel sau altul, dar lucrurile nu se înfăptuiesc. Pe hârtie sunt puse bine, dar în realitate nu e aşa.

Eu nu am putut să plec cu copilul meu. Este voinţa lui. El a fost speriat. Nu mai ştia care este adevărul. Nu ştia de ce s-a întâmplat. Rămas cu Călin, el i-a explicat din punctul lui de vedere şi i-a arătat acele înregistrări.

Când m-am dus la şcoală, peste o săptămână-două, Davin era deja spălat pe creier. De la 10 ani, copiii decid cu cine vor să rămână”, a declarat Angelica Cadar pentru „Xtra Night Show”, potrivit Spynews.

Publicat: 18 Sep. 2019, 13:27 Vedete
Pe aceeași temă