Scandal monstru în televiziune! Iulia Albu, concediată? Ce s-a întâmplat

Publicat: 19 Jul. 2020, 14:07 Vedete
Scandal monstru în televiziune! Iulia Albu, concediată? Ce s-a întâmplat

Iulia Albu este mereu în centrul atenției. De această dată, frumoasa șatenă a fost protagonista unui scandal, în urma căruia riscă să fie concediată.

Iulia Albu este implicată într-un nou scandal! Se pare că Iulia a fost luată la rost după cearta pe care a avut-o în direct cu Cătălin Măruță în urmă cu câteva zile.

Disputa a pornit de la o afirmație a fostei soții a lui Mihai Albu, care a spus în direct faptul că Măruță ar fi cel care alege pozele cu vedete pe care ea le comentează în fiecare săptămână. Prezentatorul tv nu a suportat să audă o astfel de acuzație și i-a dat imediat replica Iuliei.

„Minți și mă enervează chestia asta, nu are haz de glumă, ți-am zis de atâtea ori. Ție îți place să minți, mie nu. Am mai avut discuția asta de 100 de ori. Când voi alege eu pozele, îmi voi asuma fără probleme. Până atunci, nu mai minți”, i-a spus Cătălin, Iuliei.

Măruță i-a dat în continuare replici tăioase, săturat de comportamentul acesteia. Mai mult, potrivit unor surse din trust, scandalul a continuat și în pauza publicitară, dar și după încheierea emisiunii, scrie Impact.ro.

Totodată Cătălin Măruță i-a spus Iuliei că s-a săturat de caracterul ei conflictual și că nu mai poate să îi acopere minciunile, iar în tot acest timp, producătoarea emisiunii l-a sprijinit pe soțul Andrei.

“Atât Cătălin, cât și Alina, i-au făcut observație de nenumărate ori și i-au explicat că nu este deloc în regulă ce face. Are acest dar de a exagera, de a face anumite afirmații, pentru ca mai apoi să spună că de la alții a început conflictul, nu de la ea. Măruță i-a făcut observații de nenumărate ori.

I-a spus să nu mai înflorească, să fie onestă, pentru că publicul o simte. Ea nu a vrut, însă, să asculte, iar echipa s-a săturat. Dacă a ajuns să dea vina pe Măruță, vă dați seama cum stau lucrurile”, au spus surse din trust pentru Playtech.

Publicat: 19 Jul. 2020, 14:07 Vedete
Pe aceeași temă