Iulia Albu, atac dur la adresa cuplului Ștefan Bănică-Lavinia Pîrva: ”Să aveți grijă, nu să fiți ca doi papagali asortați perfect”

Publicat: 11 apr. 2021, 10:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Iulia Albu a făcut declarații dure despre cuplul format din Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică. Criticul de modă a avut comentarii negative la adresa celor doi, în ceea ce privește stilul vestimantar pe care aceștia îl au, dar mai ales la alegerile pe care celebrul cântăreț le face de când are o relație cu frumoasa brunetă.

Iulia Albu este cunoscută pentru sinceritatea cu care vorbește despre stilul vestimentar al vedetelor din showbiz. De această dată ”victimele” sale au fost Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva despre care, Iulia nu a avut tocmai cuvinte de laudă.

Aceasta este de părere că, Ștefan Bănică nu mai are aceeași strălucire pe care o avea pe vremea în care avea o relație cu Andreea Marin.

Iulia Albu a spus, fără rețineri, că Ștefan Bănică nu mai are aceeași strălucire stilistică ca pe vremea când era căsătorit cu Andreea Marin.

Nu se observă o unitate a cuplului”

„A avut apariții foarte reușite. Dar nu întotdeauna. Pe Bănică l-aș defini în funcție de femeile cu care a ieșit, pentru că se spune că de multe ori o femeie poate să influențeze felul în care se îmbracă un bărbat. Și aș împărți evoluția vestimentară a lui Ștefan Bănică în timpul căsătoriei cu Andreea Marin și după căsătoria cu Lavinia Pârva.

Să ne uităm la fotografiile în care este alături de Lavinia Pârva, unde nu mai are din strălucirea pe care o avea în imaginile de dinainte. Nu se observă o unitate a cuplului. Atunci când ieșiți cu iubitul, soțul, prietenul vostru din casă trebuie să aveți grijă, nu să fiți ca doi papagali asortați perfect, dar nici să nu păreți că unul vine de la piață, și unul tocmai se ducea la o nuntă, căci arată ciudat. Ei nu sunt sincronizați stilistic din niciun punct de vedere”, a spus Iulia Albu în emisiunea ‘La Măruță’.

De asemenea, unul dintre lucrurile pe care designerul le-a observat și care i-a lăsat un gust amar este faptul că solistul umblă destul de des cu cămășile necălcate.

“Pur și simplu, cei doi nu se sincronizează stilistic. Când ești un cuplu nu trebuie să arătați ca doi papagali. Cămășile lui nu arată bine, par necălcate, și par fără structură. Nu are strălucirea pe care o avea când era cu Andreea Marin. Ei chiar arătau ca un cuplu. O femeie schimbă stilul vestimentar al unui bărbat și la Ștefan Bănică se vede asta”, a mai declarat Iulia Albu.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 apr. 2021, 10:01 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă