VIDEO. Cele mai șocante apariții ale Iuliei Albu în showbiz! Cu siguranță de unele nu vă mai aduceți aminte

Publicat: 25 Sep. 2020, 14:17 Vedete

Iulia Albu a devenit un adevărat personaj în lumea modei, dar și a showbiz-ului. Este cunoscută în special pentru stilul dur în care critică aparițiile vedetelor din România, dar mai ales datorită vestimentațiilor sale nonconformiste cu care se afișează de câțiva ani.

Una dintre primele apariții șocante ale fashion editorului a fost să iasă în public sau la diferite evenimente mondene insoțită de o găină pe post de animal de companie, astfel găina Lulu a devenit la fel de celebră ca și stăpâna ei.

Iulia a recunoscut totodată în cadrul unui interviu mai vechi faptul că a fost pasionată încă de mică de fashion, iar tot de atunci a început să își creeze singură propriile sale ținute: ”Am fost trendsetter de mică, cine îşi mai punea beteala în cap pentru Moş Crăciun, dacă nu eu? Eram urâţică-măr, dar gătită-prună. Asta se întâmpla la serbare, că în rest, până la 9 ani, eram un băieţel, mă îmbrăcam foarte sport şi purtam părul tuns scurt. Tata şi-a dorit un băiat şi, până la o anumită vârstă, asta am fost. Când m-am prins eu însă cum vreau să fiu, s-a produs un salt către creatorii francezi, haha!”, a adăugat Iulia Albu.

Mai mult, Iulia Albu a explicat de foarte multe ori că părerea oamenilor nu a interesat-o niciodată. Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facbook, vedeta i-a îndeamnat pe oamenii să iasă din tipare. De asemenea, blondina consideră că este esențial să nu ne plafonăm de modul în care arătăm, ci să adoptăm propriul stil.

”Sunt aici pentru a va spune ca stilul nu tine de pozitie sociala, silueta, dimensiunea bustului sau cercurile in care te invarti. Stilul tine de clasa. Ea se poate dobandi, insa NICIODATA cumpara. Cu potential ne nastem toti. Depinde CE alegem. De maine incepem sa vorbim pe larg despre acest subiect. Follow me for more ✅”, a transmis Iulia Albu.

Iulia Albu dă de pământ cu ”influencerițele”

Iulia Albu susține că pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, influencerii pot vinde și produse interesante, pentru publicul larg. Însă, acest lucru nu se întâmplă mereu în toate cazurile.

“Foarte mulţi oameni cred că Instagramul este doar despre a te preface că ciocneşti un pahar cu şampanie sau de a-ţi aplica Face App (n.r. – o aplicaţie care modifică trăsăturile feţei) pe o fotografie şi a încerca să pari o zână din poveşti, când tu nu ai nici manichiura făcută. Am văzut. Doamne fereşte să vă întâlniţi pe stradă cu majoritatea persoanelor care se consideră influenceri. Cred că ar trebui să le numim influenceuze pentru că există influenceri şi influenceuze. Aşa cum există creatori sau designeri şi createuze”, a spus Iulia Albu pentru Libertatea.

“Consider că Instagramul este o unealtă foarte importantă pentru a influenţa oamenii să facă şi alte lucruri decât să cumpere două perechi de chiloţi şi o cremă pentru faţă. Dar bineînţeles nu consider că lucrurile se vor schimba radical, în momentul ăsta, doar prin faptul că 5 influenceri fac lucrurile diferit. Important e ca cei care contează să facă lucrurile la un nivel care să fie inspiraţional pentru cei care îi urmăresc”, adaugă criticul de modă, arată OK! Magazine.

 

Publicat: 25 Sep. 2020, 14:17 Vedete
Pe aceeași temă