Mare scandal în showbiz! Elena Merișoreanu a atacat-o dur pe Maria Dragomiroiu: ”Să nu se mai vaite că nu are bani”

Publicat: 17 Mar. 2021, 11:01 Vedete

Un nou scandal între artistele din România! De data aceasta sunt luate în ”vizor” Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu. Au fost făcute declarații dure în cadrul unui show TV, iar tensiunile dintre ele au început în urmă cu doi ani, în anul 2019.

O nouă ”scânteie” între cântărețele de muzică populară din România. Elena Merișoreanu a făcut o serie de declarații dure la adresa colegei de breaslă, Maria Dragomiroiu, zicând că nu ar trebui ”să se mai vaite că nu are bani”.

“Eu sunt acum la un studio muzical. Nu am niciun motiv să fiu supărată sau invidioasă pe ea, că eu cânt cu vocea. A deranjat-o că am zis că a dat concurs la noi, la Rapsodia, cu mulți ani în urmă, și nu a intrat. Să nu se mai vaite că nu are bani când își arată bogăția la televizor”, a declarat Elena Merișoreanu, în vârstă de 72 de ani pentru fanatik.ro.

Ce a spus Maria Dragomiroiu despre Elena Merișoreanu

Maria Dragomiroiu consideră că Elena Merișoreanu își ”judecă colegii” de breaslă și că ar fi ”un om răutăcios„.

“Aoleu, ce să mă fac Doamne, eu?! Femeile sunt așa mai… Nu pot să spun. Am mai văzut eu că ai cerut și trei nume. Ați formulat-o așa, să nu pot spune. Mi-e frică să nu fie următoarele mai rele, și chiar să nu pot spune nimic. O să spun asta: Elena Merișoreanu. (… ) Este artistul pe care îl apreciez, dar se pare că de asta a venit pe pământ ca să își judece colegii. Îmi pare rău că nu i-am spus, deși ne-am văzut de multe ori. Într-un an de ziua mea a venit la TV și a vorbit despre pensia mea celebră. Este un om răutăcios. De pierdut are sufletul dânsei. (…) Nu sunt supărată pe ea. E mincinoasă, răutăcioasă și invidioasă. Nu poți să te duci să judeci un coleg. E prezentă la toate emisiunile pentru asta”, a spus artista.

Sursă foto: capturi video youtube, Arhivă Ciao

Publicat: 17 Mar. 2021, 11:01 Vedete
Pe aceeași temă