Rusia a anuntat razboi la granita Romaniei! Ucraina este in pericol de a fi atacata

Publicat: 19 oct. 2019, 15:32 Autor: Simona News 3
Rusia a anuntat razboi la granita Romaniei! Ucraina este in pericol de a fi atacata

Alerta pentru locuitorii din Romania, fiindca existapericol iminent la granita cu Ucraina.

Rusia a anuntat razboi la granita Romaniei! Anuntul a venit la doar cateva zile ce Putin a fost prezent la o desfasurare de forta a armatei ruse.

Astfel ca Federatia Rusa se pregateste intens pentru o agresiune militara la scara larga impotriva Ucrainei, atat de-a lungul liniei de contact (Donbas), ci si de-a lungul intregii linii de frontiera ruso-ucrainene, dupa cum a transmis vineri seful adjunct al Statului Major al armatei ucrainene, Aleksii Taran, intr-un interviu acordat unei publicatii locale.

Rusia a anuntat razboi la granita Romaniei!

Rusia a anuntat razboi la granita Romaniei

„Rusia se pregăteşte de o agresiune militară pe scară largă. Aceste planuri sunt destul de evidente. Forţele armate ale Ucrainei se pregătesc să respingă agresiunea armată de-a lungul întregii frontiere a Ucrainei cu Rusia”, a spus Aleksii Taran, seful Directiei principale de formare militara a armatei ucrainene.

„Avem astăzi un număr suficient de organisme de comandă şi control pregătite şi care sunt capabile sa planifice şi să gestioneze trupele în aceste zone importante”, a spus Taran, potrivit capital.ro.

Intr-un interviu din 2014 a mentionat ca Ucraina consolideaza capabilitatile unitatilor sale militare pentru a putea respinge o eventuala ‘agresiune armata la scara larga’ din partea Rusiei.

„Rezultatul acestui efort poate fi văzut pe hartă: linia de contact este stabilizată, avansarea în continuare a agresorului este imposibilă”, a incheiat Taran.

Publicat: 19 oct. 2019, 15:32 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×