Ruby nu renunță la harfe nici când e moartea pasiunii! Înțolită mai degrabă pentru o plimbare cu o Dacie, artista a așteptat s-o ia un Aston Martin din fața blocului

Publicat: 12 oct. 2020, 22:07 Autor: ileana.ghinea Vedete

Aloooo… Tu ești, Ruby? Dichisita și sofisticata Ruby ne-a dat pe spate zilele trecute cu o apariție de… senzație. Te aștepți să-ți spunem că am văzut-o toată divă cu părul proaspăt coafat, ținuta țiplă și machiaj de revistă? Bad luck! N-a fost deloc așa, ba din contră, a fost taman invers.

Zilele trecute, bruneta a fost fotografiată de paparazzi CIAO.RO când tocmai ce ieșise în fața blocului să-și aștepte iubitul care o invitase la o tură de cartier cu un Aston Martin. Dichisită mai degrabă pentru o plimbare cu o Dacia 1310 – „Zâmbetul lui Iliescu” – pentru cunoscători – Ruby părea abia „scoasă” din „Asia Express”.

Părul strâns, complet nemachiată, cu niște „budigăi” de trening pe ea și cu o pereche de „gumari” de toată frumusețea, artista își aștepta amorul cu Martinul să o scoată la o tură printre blocuri.
Funny ipostaza, trebuie să recunoaștem, până la urmă unde scrie că „tre’ să fii mereu dichisită când ieși din casă. Trebuie să mai respire și tenu’, dară!”.

Ruby: „Adunam fier vechi, furam de prin pomi, tot felul de fructe”

De Ruby ne cam place. Femeia este asumată, crescută drept și „românește” de Mamaia pe care, nu o dată, am avut ocazia să o vedem pe micile ecrane. Copilăria artistei nu a fost una ușoară, iar despre acest lucru a vorbit Ruby în mai multe ocazia. „Nu mi-a fost uşor cât am fost copil… având în vedere faptul că ei munceau în străinătate pentru mine (n.red. părinții ei) … oarecum îi vedeam în concedii. Am trecut peste, i-am înţeles şi pe ei şi sunt fresh şi mă bucur că sunt fericiţi amândoi”, declara bruneta la un moment dat.

În urmă cu câţiva ani, străbunica lui Ruby a povestit că, atunci când părinţii plecau înapoi în Italia, după vizită, aceasta se ascundea în şifonier şi plângea în hohote.

Chiar și așa, în ciuda greutăților prin care a trecut, Ruby își amintește cu dor de primii ani din viața ei: „Îmi plăcea să mă caţăr pe acoperişuri, să alerg, să mă bat cu băieţii. Eram un copil tare năzdrăvan. Adunam fier vechi, furam de prin pomi, tot felul de fructe. Făceam lucruri normale pentru un copil la vârsta respectivă. Mi-e dor de copilărie”, a conchis bruneta.

Publicat: 12 oct. 2020, 22:07 Autor: ileana.ghinea Vedete
Tags:
Pe aceeași temă
×