Ruby, bântuită de amintiri triste din copilărie. Cine i-a fost mamă, după ce părinții au plecat pe drumuri separate

Publicat: 30 iun. 2023, 13:17 Autor: Camelia Vedete

După ce părinții au lăsat-o în grija bunicii, care a crescut-o cu multe eforturi, Ruby a recunoscut că nu i-a lipsit niciodată nimic de sărbători, când era copil. 

Artista a vorbit despre modul în care își petrecea zilele de sărbătoare în perioada copilăriei. Care se întâmplau în prezența bunicii pe care o laudă și o pomenește ori de câte ori are ocazia.

Relația dintre Ruby și bunica sa este una atât de strânsă, încât artista a decis că trebuie să o recompenseze pe cea care a crescut-o, după toate eforturile depuse. Așa că „Rubina” și „mamaia”, așa locuiesc în aceeași casă, după ce copilăria artistei a fost lipsită de prezența modelelor parentale.

Cum să fie sărbătorile? Frumoase! Cu toate că părinții mei au lipsit de la multe sărbători, mamaia a știut să le țină locul, a știut să umple orice gol, adică eu nu am avut loc să simt lipsa cuiva, pentru că a fost ea acolo foarte puternică și cu extraordinar de multă dragoste de oferit și mi-a oferit-o pe toată!”, a declarat Ruby. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Ruby a crescut departe de părinți

Chiar dacă apare mereu cu zâmbetul pe buze și este plină de viață, Ruby ascunde în sufletul ei un secret foarte dureros. Vorbește frumos despre familia ei, despre mama și tata. Chiar dacă, din cauza problemelor, cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Nu a fost o decizie ușoară pentru niciunul dintre ei, dar a fost necesară,spune ea. Artista a dezvăluit cum a fost acel moment, când întreg universul i s-a schimbat.

Eram conștientă de probleme și de o posibilă despărțire, însă s-a întâmplat când eram deja măricică. Aveam deja visele mele, perspectiva mea despre viață…”, a povestit cântăreața.

Publicat: 30 iun. 2023, 13:17 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×