Roxana Vancea a innebunit barbatii de la Exatlon: „Gata, baietii sunt dati pe spate”

Publicat: 29 sept. 2018, 14:37 Autor: Simona Vedete

Frumoasa bruneta face ravagii oriunde se duce, iar la Exatlon nu putea fi o exceptie. Simpla ei prezenta innebuneste participantii show-ului, care nu-si pot lua ochii de la ea.

Insa Roxana nu este doar frumoasa, ci si competitiva. Chiar daca a intrat de scurt timp in ehcipa Faimosilor, Roxana se descurca cu brio la toate incercarile supuse, nu se da in alauri de la nicio provocare.

Roxana a fost sportiva de mica, datorita tatalui ei. Cum acestuia ii placea fotbalul, a vrut s-o faca fotbalista de mica asa ca a trimis-o in teren alaturi de baieti.

Roxana Vancea Exatlon
Roxana Vancea a innebunit barbatii de la Exatlon

Astfel Roxana a continuat pe drumul sportului iar in prezent este mandra posesoare a unui corp extrem de tonifiat, si nu numai.

Un alt atu pe care il are este bustul generos, pe care niciun concurent de la Exatlon n-a avut cum sa nu-l observe.

Roxana Vancea Exatlon
Roxana Vancea a innebunit barbatii de la Exatlon

„E o provocare pentru mine, iubesc provocările, sunt făcută pentru provocări, mă hrănesc cu provocări. Și știu că o să dau tot ce e mai bun, o să fac o super treabă aici”, a spus Roxana Vancea.

Colega ei, Lily Sandu, a observat reactiile barbatilor atunci cand au vazut-o pe Roxana Vancea: „Gata, baietii sunt dati pe spate”.

Publicat: 29 sept. 2018, 14:37 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă