Ovidiu Baciu, batut cu brutalitate si cu coastele rupte! Cu siguranta, „si ingerii au demonii lor”

Publicat: 29 Sep. 2018, 11:58 News 3

Compozitorul Ovidiu Baciu, cel care a infiintat proiectul Kazibo Music, a trecut prin clipe groaznice, fiind asaltat si batut crunt pana a ajuns in spital.

Se pare ca Oviidu a fost implicat intr-o altercatie din care nu a iesit deloc bine. S-a intamplat anul trecut, la un festival de muzică balcanica din centrul Bucurestiului, cand Ovidiu s-a ciondanit cu cativa spectatori si cu personalul de paza.

In acel moment a fost batut cu bestialitate, dar nu a vrut sa faca public acest aspect, doar a declarat ca altercatia a fost subiectul unei anchete a Politiei.

Insa acela nu a fost singurul incident de acest fel. Tot anul trecut, la un festival din Oradea a avut o altercatie cu parintii unor copii nemultumiti de deciziile lui, in calitate de jurat.

Ovidiu Baciu, batut cu brutalitate si cu coastele rupte

Iar cea mai recenta confruntare s-a petrecut acum cateva zile, fiind atat de grav ranit incat a ajuns pe mana medicilor. S-a ales ca nasul spart, leziuni la nivelul coloanei cervicale dar si cateva coaste rupte.

Ovidiu Baciu, batut cu brutalitate si cu coastele rupte!
Ovidiu Baciu, batut cu brutalitate si cu coastele rupte!

„Către toți cei care în ultimii ani m-ați ocărat, mi-ați rupt dintii, coloana cervicală, coastele, piramida nazală, furat telefon și buletin (spart conturi și postat diverse mesaje) + multe altele. Vă invit în Maramureș. Acum sunt pregătit!”, a scris Ovidiu Baciu pe Facebook.

Ovidiu Baciu a avut colaborari importante cu artisti renumiti din Romania, precum Dan Bitman, Delia sau Cristian Minculescu.

Publicat: 29 Sep. 2018, 11:58 News 3
Pe aceeași temă