Roxana Ionescu s-a căsătorit astăzi cu Tinu Vidaicu! Cei doi au trecut anul trecut printr-o dramă de neimaginat

Publicat: 20 Feb. 2020, 13:11 Vedete

Ceremonia a fost programată pentru astăzi, începând cu ora 14, la Casa Căsătoriilor din Timișoara. Cei doi au ținut să fie cât mai intim acest eveniment frumos, motivu pentru care s-a aflat de el chiar pe ultima sută de metri. 

Probabil nu mulți își mai amintesc, însă Roxana Ionescu a avut un început de relație zbuciumat cu Tinu Vidaicu. Lucrurile au intrat ușor pe un făgaș normal, iar anul care a trecut i-a apropiat mai mult ca niciodată.

Cei doi se bucurau de vestea că vor deveni părinți, însă după șase luni au făcut publică vestea că frumoasa blondă a pierdut sarcina.

Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu.

După acest eveniment extrem de dureros, Roxana a fost cerută de soție, iar astăzi s-a căsătorit, în Timișoara.

Tinu Vidaicu s-a lăsat pozat în costumul de ginere, iar instantaneul a ajuns pe Instagram.

Publicat: 20 Feb. 2020, 13:11 Vedete
Pe aceeași temă