E roscata, are pielea alba si pistrui, dar toata viata a fost considerata o „ciudata” si lumea credea ca sufera de o boala misterioasa! Motivul e unul incredibil

Publicat: 09 Mar. 2018, 15:36 Life

O tanara a fost toata viata considerata diferita din cauza felului in care arata.

E roscata, are pielea alba si pistrui, dar toata viata a fost considerata o
Pooja Ganatra are 24 de ani si toata viata sa a fost numita o „ciudata” in comunitatea din care provine. Parul sau roscat, ochii albastri, pielea alba sau faptul ca are pistrui nu par sa fi fost trasaturi pe care alti oameni care o remarcau sa le accepte foarte usor.

Mai mult, Pooja Ganatra era mai mereu „diagnosticata” cu o boala misterioasa de care lumea era de parere ca ea sufera, mai ales cand ii cunosteau pe parintii tinerei. In plus, tanara a povestit ca toata viata s-a simtit ca o straina in propria sa tara, din cauza felului in care arata.

Femeia de 24 de ani s-a nascut intr-o familie originara din Mumbai, in India, dar la o prima vedere, alti oameni credeau initial ca e adoptata. Totodata, Pooja Ganatra nu seamana cu niciunul dintre parintii ei. Imediat ce au vazut ca fiica lor are pistrui, si ei au crezut ca asta ar fi un „defect” din nastere.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 09 Mar. 2018, 15:36 Life
Pe aceeași temă