Romanii care au criticat Politia Romana pe Facebook, au conturile blocate. „Politia s-a suparat ca le-am zis”

Publicat: 01 aug. 2018, 17:40 Autor: Ioana Cioflan Life

Cei care au criticat Politia, au conturile suspendate.

Romanii care au criticat Politia pe Facebook, trag ponoasele. Dupa o conferinta de presa de acum doua zile, multi oameni si-au aratat nemultumirea in care au reactionat autoritatile, apoi toti si-au mutat furia pe pagina de Facebook a Politiei.

Acestia au inceput sa comenteze negativ la adresa lor, iar in mai putin de 24 de ore, pagina de Facebook a Politiei a ajuns sa aiba rating de o stea. Imediat, s-au luat si masuri in acest caz, iar oamenii care au improscat Politia Romana cu replici negative au avut conturile suspendate.

Se pare ca acum multi indivizi sunt suparati pentru reactia Politiei, dupa cum spune si Geanina E., care a lasat si ea un comentariu critic si o recenzie.

Cei care au criticat Politia, au conturile suspendate.

„Contul mi-a fost suspendat. A trebuit sa il recuperez pentru ca Politia s-a suparat ca le-am zis ca s-au comportat abuziv. Iar reactia lor a fost sa se comporte abuziv din nou. Le-am lasat review ieri de o stea, in care am scris >”

Dupa toate criticile de pe Facebook, a aparut si un alt incident care a pus mai tare pe jar internautii. Toate din cauza purtatorului de cuvant care le-a recomandat sarcastic celor nemultumiti sa apeleze de acum incolo la rude si la popi, nu la politie.

Sursa: libertatea.ro

Publicat: 01 aug. 2018, 17:40 Autor: Ioana Cioflan Life
Pe aceeași temă