Relu Brotan e grav bolnav. Sunetistul Iris si Holograf a fost abandonat de colegii de trupa

Publicat: 13 Mar. 2019, 16:08 Vedete

Este mai putin cunoscut de catre publicul din Romania, dar fanii trupelor stiu ca el este cel care a semnat multe piese celebre pe care Iris, Holograf sau Compact le canta.

Relu Brotan e grav bolnav. Sunetistul Iris si Holograf a fost abandonat de colegii de trupa, dupa cum sustine el. Baboi, cum l-au poreclit colegii, si-a luat adio de la cei din trupele in care lucra. Relu Brotan are probleme grave cu inima si sustine ca nu primeste sprijin din partea colegilor.

Conform libertatea.ro, Relu Brotan a lucrat inca de pe vremea comunismului cu vedete grele din muzica rock romaneasca. Este vorba de Cristi Minculescu, Dan Bittman, Paul Ciuci și trupele cu care aceștia au cucerit scenele din România, Iris, Holograf și Compact.

Relu Brotan e grav bolnav

Din nefericire, s-a produs o ruptura si acum sunetistul trupelor a fost uitat de colegi. Baboi are probleme grave cu inima si a cautat sprijin si ajutor financiar la colegii sai. Dar barbatul sustine ca nu a primit raspuns. Ajuns pe patul de spital, Relu Brotan le-a trimis mesaje de adio fostilor colegi de trupa.

  • „Vă las cu bine, dragii mei prieteni de-o viață. Am aflat că inima mea mai funcționează la 10% din capacitate. După cum cântă prietenii mei de la Holograf, «Vine o zi/Când ne vom ușchi». Trebuia să mă dărâme ceva. Paul (Paul Ciuci – Compact n.r.), știi ce mi-a zis doctorul? Relule, mergi omule și mori în casa ta, în patul tău, pe perna ta, nu ca un câine, în spital. Mi-a dat un ultim tratament, dar fără mari speranțe. Mi-a spus că el nu poate face minuni, iar eu de o minune am nevoie. Nici nu mă gândesc cât costă noul tratament”, este mesajul lui Relu Brotan pe Facebook.
Publicat: 13 Mar. 2019, 16:08 Vedete
Pe aceeași temă