Relația secretă a Cristinei Țopescu, despre care nu știa nimeni! Este vorba despre un om foarte important din fotbal

Publicat: 16 Jan. 2020, 10:32 News

Cristina Ţopescu şi Gică Hagi ar fi avut o scurtă relaţie la începutul anilor ’90, iar responsabil de această idilă ar fi fost Gigi Becali. Afaceristul a povestit faptul că în urmă cu 13 ani, Hagi era îndrăgostit de o prezentatoare TV, iar el l-a ajutat să o cucerească.

Cristina Ţopescu era una dintre cele mai frumoase femei care apăreau la TV, în anii ’90, iar datorită acestui lucru era foarte curtată. Unul dintre bărbaţii care au fost cuceriţi de zâmbetul său, în acea perioadă, ar fi fost Gică Hagi.

Atât regretata jurnalistă, cât şi Gică Hagi au fost foarte discreţi, iar povestea lor de dragoste nu s-ar fi aflat niciodată dacă Gigi Becali nu ar fi povestit asta într-o emisiune TV.

„Mă suna la trei noaptea (nr. Hagi), că s-a certat cu Balint și cu Belodedici, că aia îl făceau pitic. Cu toate astea, a avut cele mai frumoase femei din București! Le-a cunoscut numai prin mine. Să dau niște exemple: a văzut o gagică la TV, mamă ce gagică! Nu-i spun numele”, a declarat Becali acum 13 ani în emisiunea Nașul de la B1 TV.

Relația pe care ar fi avut-o Cristina și Gică nu ar fi durat mult. Din spusele lui Gigi Becali, cei doi s-ar fi iubit o scurtă perioadă la începutul anilor 1990.

„Fata l-a plimbat vreo două săptămâni și îmi părea rău de el. Ce crezi c-am făcut? I-am închis în casă cu cheia și i-am spus femeii așa: Nu scapi de aici până nu faci dragoste cu Gică”, mai spunea atunci Becali, iar mai apoi toată presa a tras concluzia că ar fi fost vorba despre Cristina Ţopescu.

Cristina Țopescu și-a dorit să moară în somn

“Dienușa, eu vreau să mor cu cățeii, în somn. Nu vreau să chinuiesc pe nimeni, nu vreau să mă chinuiesc. Și să fiu cu copiii mei”, a mărturisit Diana, una dintre prietenele și vecinele regretatei vedete.

În urma expertizei efectuate de medicii de la INML, s-a stabilit faptul că fosta prezentatoare a murit în urmă aproape trei săptămâni – cel mai probabil în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019. Mai mult, Cristina Țopescu a fost ultima dată activă pe WhatsApp în ziua de sâmbătă, 28 decembrie 2019.

Publicat: 16 Jan. 2020, 10:32 News
Pe aceeași temă