Reacția la care nimeni nu se aștepta! Ce a spus Ana Morodan în direct, de față cu Mircea Dinescu

Publicat: 30 Apr. 2021, 08:53 Vedete

Ana Morodan a luat parte la un interviu alături de Mircea Dinescu, iar ”Contesa Digitală” a uimit printr-o reacție pe care a avut-o în direct. Sinceră și deschisă de fel, fosta concurentă de la ”Asia Express„ a spus ce avea pe suflet în acel moment.

Bucuroasă de prezența poetului Mircea Dinescu, în emisiunea ”Poezie și delicatețuri”, Ana Morodan a avut o reacție la care mai nimeni nu se aștepta. În timpul discuțiilor pe care cei doi le-au avut, au descoperit că au mai multe lucruri în comun, unul dintre ele fiind pasiunea pe care o au față de obiectele de artă. Savurând un pahar cu vin, au stat la povești și despre showbizul românesc, însă, la un moment dat, Ana Morodan a dorit să își arate recunoștința față de prezența sa în emisiune, alături de marele Mircea Dinescu. Mai multe persoane ar putea spune că reacția ar fi una ”brută”, dar sinceră de fel, Ana Morodan a spus ce a simțit, atunci.

”Dacă emisiunea de astăzi o să fie un eșec, mie o să mi se rupă. Mă scuzați! Faptul că am petrecut timp cu domnul Dinescu este mult mai prețios pentru mine decât orice rating pe care îl înregistrați voi”, a spus Ana Morodan, în timp ce Mircea Dinescu încerca să ”salveze” situația oarecum penibilă, scrie Cancan.

Ce spune Ana Morodan despre fostul său partener

În urmă cu un an, Ana Morodan a pus capăt unei relații de 8 ani de zile. Celebra blondă nu a vrut să vorbească despre motivele despărțirii, însă a dat detalii picante despre viața sa sentimentală din prezent. Deși mulți se așteptau ca aceasta să sufere, iată că lucrurile nu stau deloc așa.

„Cred sus și tare că nicio experiență trecută nu e timp pierdut și nu am nicio veleitate pentru regret. Cu atât mai mult cu cât relația mea de 8 ani a fost cu Superman, un bărbat foarte smart, pe care-l admir tare și alături de cale am devenit a better Morodan”povestea Ana Morodan, într-un interviu acordat revistei Unica.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 30 Apr. 2021, 08:53 Vedete
Pe aceeași temă