Reacția Iuliei Albu, după ce Andreea Bănică a făcut-o ”prefăcută”: „Pe mine m-a deranjat în primul rând…”

Publicat: 15 iul. 2020, 08:29 Autor: Andreea Voicu Vedete

După ce Andreea Bănică a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a fost provocată să răspundă la câteva întrebări, acum este rândul Iuliei Albu să ”dea replica”.

Recent, Andreea Bănică a făcut o declarație despre vedetă, spunând despre aceasta că ar fi prefăcută. Cântăreața a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și a participat la jocul ”Spui tot sau îți va lua gura foc”. Ultima întrebare a vizat-o pe Iulia Albu, așa că artista ”a dat din casă”.

„E o perversă și o prefăcută. Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe Instagram. Mie îmi plac oamenii onești, corecți. Am avut o relație la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Și cred că am greșit. Pentru mine contează oamenii onești, corecți. Și am rupt orice legătură. Nici nu contează ce spune, poate să spună orice despre mine”, a spus Andreea Bănică în emisiune atunci.

Ce reacție a avut Iulia Albu, după declarațiile Andreei Bănică

De data aceasta, Iulia Albu nu i-a mai criticat stilul vestimentar, ci a simțit să îi dea replică. Criticul vestimentar a fost chiar revoltat!

„Pe mine m-a deranjat în primul rând faptul că ea a insinuat că aș fi avut cu ea o relație de prietenie. Știi în atâția ani de când sunt în showbiz am primit mai multe mesaje de la foarte multe persoane…asta nu înseamnă că am fost prietenă. Faptul că să spunem că am fost alături de ea când în acel proiect făcea niște gafe și se stătea foarte mult după filmări…dar dacă eu am fost cumva într-un fel alături de ea a fost pentru că am crezut că merită acest lucru”, a declarat Iulia Albu în direct „La Măruță”, conform Impact.ro.

Publicat: 15 iul. 2020, 08:29 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă